Σχόλια….

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

Αλλαγή σελίδας για τα εκλογικά και τα πολιτικά πράγματα της Καβάλας καθώς έχουμε ένα νέο σκηνικό που απ’ ό,τι φαίνεται εκτός απροόπτου θα μας κρατήσει μία τετραετία. Ο νέος πρωθυπουργός, κ. Μητσοτάκης, δείχνει αποφασισμένος να το πάει μέχρι το τέλος και να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις. Μακάρι, για να δικαιώσει κι αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν με τέτοιο μεγάλο ποσοστό.

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

Πραγματικά ήταν πολύ συγκινητική η ανακοίνωση του υποψηφίου βουλευτή κ. Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος ανέλαβε την εκλογική ευθύνη για την ήττα του και παράλληλα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του. Αν μη τι άλλο ο κ. Καλαντζής έδειξε πολιτικό πολιτισμό. Και θα είναι κρίμα αν δεν συνεχίσει πολιτικά. Υπάρχει ακόμη χώρος για τον πρώην υπουργό.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Στο Δήμο Καβάλας φαίνεται ότι τα έχουν παρατήσει. Για παράδειγμα, σπεύσαμε να πάρουμε την πρόσκληση για το Φεστιβάλ Φιλίππων και μας ενημέρωσαν ότι θα γίνεται έλεγχος στην είσοδο του θεάτρου με την ιδιότητά μας για να μπούμε δωρεάν και να παρακολουθήσουμε τις παραστάσεις. Κι αυτό αφορά τους δημοσιογράφους. Για τους εκδότες δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη. Κι αρμόδιος για τις λεπτομέρειες είναι ένας δημοσιογράφος που δεν έχει σύμβαση με το δήμο Καβάλας. Τόσο καλά δηλαδή.

ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Ο βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος από την αρχή έπαιζε για  να  υπουργοποιηθεί. Τελικά ανέλαβε υπουργός Άμυνας.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις με τους επαγγελματίες της Καβάλας να δηλώνουν αισιόδοξοι για την εμπορική κίνηση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλη Λεμονίδη τα ποσοστά των εκπτώσεων  κυμαίνονται  από 30 έως 50%. Τη Δευτέρα πρώτη ημέρα των εκπτώσεων η εμπορική κίνηση κρίθηκε ικανοποιητική.

ΠΑΙΔΙΑ

Περί τα 100 παιδιά φιλοξενούνται από τη Δευτέρα στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καβάλας την περίοδο του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» κ. Δήμο Τουλκίδη, το πρόγραμμα δικαιολογεί 100 παιδιά.

ΔΑΣΗ

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας εντός των δασών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου, η οποία θα ενεργοποιείται με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη και Προέδρου του ΣΟΠΠ ΠΕ Καβάλας κ. Θεόδωρου Μαρκόπουλου όταν συντρέχουν οι λόγοι που περιγράφονται σε αυτή.

ΑΛΛΑΓΗ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε για το εκλογικό αποτέλεσμα ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μακάριος Λαζαρίδης. Όπως σημείωσε με τις εκλογές ολοκληρώθηκε η πολιτική αλλαγή για την χώρα μας.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Την επόμενη ημέρα βλέπει πλέον ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος καθώς τη Δευτέρα επρόκειτο να ορκιστεί ως πρωθυπουργός ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Νέα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα η κ. Τάνια Ελευθεριάδου που δηλώνει έτοιμη από την θέση της αντιπολίτευσης να προσφέρει για τα συμφέροντα της Καβάλας.

ΠΗΛΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

Εντυπωσιακή είναι η επισκεψιμότητα στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων καθώς το επισκέπτονται και πάρα πολλοί ξένοι τουρίστες. Σύμφωνα με την πρόεδρο της «Δημωφέλεια» κ. Αναστασία Ιωσηφίδου, φέτος το Πηλοθεραπευτήριο είναι 4 αστέρων με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΣΤΟ ΝΗΜΑ

Στο νήμα κρίθηκε ο τίτλος στο Πρωτάθλημα Σκάκι που έγινε στην Πάτρα με τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας να συμμετέχει με 3 ομάδες και να καταλαμβάνει την 2η θέση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Θεοδωρίδη η 1η ομάδα έκανε 6 νίκες και μόλις μία ήττα.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Για δικαίωση έκανε λόγο ο βουλευτής κ. Γιάννης Βουλευτής κ. Γιάννης Πασχαλίδης για την εκλογή του καθώς έκανε ένα πολυετή αγώνα με θετικό αποτέλεσμα, παρά τον πόλεμο που δέχθηκε.

ΝΕΦΕΛΕΣ

Η αριστοτεχνική κωμωδία «Νεφέλες» του Αριστοφάνη θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 21.30 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στο πλαίσιο του 62ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *