Σχόλια….

ΠΑΛΗΟ

Η Διαδικτυακή Ομάδα «Παληό Καβάλας» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Παληού Καβάλας, διοργάνωσαν χθες στις 8 το βράδυ, ένα ολιγόλεπτο συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου του Παληού, στο ύψος της εκκλησίας, λόγω των επανειλημμένων τροχαίων ατυχημάτων με υλικές ζημιές και σοβαρές σωματικές βλάβες.

ΕΙΧΕ ΠΑΛΜΟ

Η συγκέντρωση στο Παληό, χωρίς να είναι κάτι το φοβερό, είχε παλμό. Οι κάτοικοι έδειξαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το δίκιο τους και πολύ καλά έκαναν. Ποιος τους ακούει βέβαια, αν και το τελευταίο διάστημα η Τροχαία έχει κάνει πιο πυκνή την παρουσία της εκεί.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς κινείται η φετινή τουριστική κίνηση στον Νομό Καβάλας με στόχο των ξενοδόχων να κυμανθεί στα περυσινά επίπεδα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας κ. Αντώνη Μιτζάλη οι ξενοδόχοι επιδιώκουν να διατηρήσουν τα τουριστικά τους κεκτημένα.

ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ.     Μιτζάλη, φέτος ο τουρισμός της Καβάλας θα στηριχθεί πάρα πολύ στους Βαλκάνιους τουρίστες. Συγκεκριμένα, απ’ ό,τι δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τη μεγάλη διαφορά θα την κάνουν οι Ρουμάνοι. Αυτοί δείχνουν μια εντυπωσιακή προτίμηση στην περιοχή μας και ιδιαίτερα στη Θάσο. Καταληκτικά να πούμε ότι πλέον το ζητούμενο είναι να διατηρηθεί ο τουρισμός στα περσινά επίπεδα. Δεν μπορεί να έχουμε την απαίτηση κάθε χρόνο να αυξάνονται οι τουρίστες. Είναι υπερβολή.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ Καβάλας και συναντήθηκε και με τους εργαζόμενους. Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Κώστας Τσιτσιλικάκης δήλωσε πως ήταν μία εποικοδομητική επίσκεψη, καθώς δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους.

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

«Η Νέα Δημοκρατία θα εκλέξει τέσσερις βουλευτές στον νομό Καβάλας. Άρα δεν εκλεγόμαστε, αλλά κυριολεκτικά και μεταφορικά, μας διορίζει βουλευτές ο κ. Μητσοτάκης κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσουμε ποτέ».

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Καλαντζής, στο πλαίσιο της πρώτης προεκλογικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Δευτέρα (26/6) και συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει η ευγνωμοσύνη μας να είναι έμπρακτη και καθημερινή προς τον πρόεδρό μας,  γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει και δεν πρέπει να σηκώσουμε ψηλά τη μύτη μας. Θα πρέπει να στεκόμαστε δίπλα του. Να γίνει αντιληπτό από όλους αυτό».

ΑΙΧΜΕΣ….

Ο κ. Καλαντζής άφησε αιχμές για κάποιον πολιτικό του φίλο που τον «άδειασε» παρ’ ό,τι είχαν και τις πολιτικές επαφές που προμήνυαν κάτι διαφορετικό. Δεν τον κατονόμασε αλλά τον «φωτογράφισε».

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Επίσης, ο κ. Καλαντζής έκανε αναφορές και για το θέμα της Μακεδονίας και της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όπως σχολίασε θα είναι εγκληματικό οι Μακεδόνες να ψηφίσουν το ΣΥΡΙΖΑ που ξεπούλησε την ιστορία της Μακεδονίας και έκανε μια συμφωνία χωρίς το παραμικρό κέρδος για τη χώρα μας.

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ

Στη συνέντευξη Τύπου του κ. Καλαντζή, παρούσες ήταν φυσικά και οι δημοσιογράφοι και συνεργάτες του, Κατερίνα Κακιλή και Βένη Γρηγοριάδου. Σταθερές αξίες που τον βοηθούν αφάνταστα.

ΑΝΑΒΟΛΗ

Αναβλήθηκε η προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας λόγω μη απαρτίας. Η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει την Δευτέρα.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

Και φυσικά η προχθεσινή αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελεί μία πολιτική κατάπτωση του Σώματος…. Διότι αποδείχθηκε αυτό το οποίο λέμε εδώ και 5 χρόνια, ότι αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο είναι τα χειρότερο όλων των εποχών. Οι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους έδειξαν ότι ενδιαφέρονται μόνο για τις καρέκλες και τίποτε άλλο. Κανονικά έπρεπε να προβλεπόταν και πρόστιμο για τέτοιου είδους συμπεριφορές.

ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Όπως αναφέραμε και χθες, ο καιρός φέτος δεν έχει ούτε όσιο ούτε ιερό. Από τη μια επικρατούν πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες και από την άλλη έχουμε μπόρες με αρκετές φορές καταστρεπτικές συνέπειες.

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι κάτι δεν πάει καλά το τελευταίο διάστημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, απλά θα αναφέρουμε ότι σε κάποιες περιοχές δεν περνούν τα απορριμματοφόρα με τη συχνότητα που πρέπει.

ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Τσουρουκίδης από την πλευρά του δηλώνει πως έχουν μεγάλη έλλειψη σε προσωπικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *