Σχόλια….

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Πλούσια  ήταν η τουριστική κίνηση για την Καβάλα και τη Θάσο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Πραγματικά, ήταν μια «ένεση» για το νομό Καβάλας συνολικά, αφού ανέβηκε η ψυχολογία όλων επαγγελματιών. Φυσικά, υπάρχουν και οι γνωστές γκρίνιες του τύπου «δεν έγινε και τίποτα» αλλά αυτοί καλύτερα είναι να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να πάνε στα σπίτια τους. Επιτέλους, στην Καβάλα και τη Θάσο πρέπει να προσαρμοστούμε με τα πραγματικά δεδομένα.

ΤΡΙΜΕΡΗΣ

Τριμερής συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Υπουργείο Εργασίας με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για το θέμα της εξυγίανσης της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων. Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Νίκος Βογιατζίδης σε δηλώσεις του εξέφρασε τον προβληματισμό του για την πρόοδο των συζητήσεων.

ΠΡΩΤΙΑ

Πρώτευσε ο ανεξάρτητος συνδυασμός του κ. Ντέμη Κοτσακίδη στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ζυγού. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τον Σεπτέμβριο στις προβλεπόμενες αρχαιρεσίες. Βέβαια, ο κ. Κοτσακίδης έχει σοβαρό προβάδισμα για τη σύσταση του Τοπικού Συμβουλίου.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ανοιχτός σε συνεργασίες εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κ. Νίκος Ξανθόπουλος. Ο τελευταίος δείχνει αποφασισμένος να κινηθεί δυναμικά αυτήν την τετραετία και να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διοίκηση του δήμου Καβάλας στις επόμενες εκλογές. Γνωρίζει τα όριά του και το πώς θα κινηθεί.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Στις 22 και 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Καβάλας το 11ο Wood Water Wild Festival. Σύμφωνα με το μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιάς Καβάλας κ. Γιάννη Προμούσα το φεστιβάλ έγινε θεσμός.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια» το βράδυ της Πέμπτης. Εκδηλώσεις θεσμός όπως της χαρακτήρισε η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ. Κορίνα Χιώτη Πρασσά. Βέβαια, οι εκδηλώσεις των Ελευθερίων μέχρι σήμερα δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή κόσμου.

ΦΙΛΙΠΠΟΙ

Χθες, δόθηκε συνέντευξη Τύπου για το Φεστιβάλ Φιλίππων. Ένα φεστιβάλ- θεσμός για την Καβάλα που ελπίζουμε να έχει την ανάλογη επιτυχία με τα προηγούμενα χρόνια. Οι εκδηλώσεις, πάντως, είναι πολύ πλούσιες.

ΚΕΝΤΡΟ

Η Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως Θάσου προχώρησε τις διαδικασίες για να μετατρέψει την  πρώην  Ορθοπεδική Κλινική σε Μονάδα Απεξάρτησης. Ο πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας κ. Αρχέλαος Γρανάς σημείωσε ότι αυτήν την εβδομάδα θα ολοκληρωθούν τα τυπικά της υπόθεσης.

ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ

Ετοιμοπόλεμος δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Κώστας Παπακοσμάς. Ήδη εξέδωσε την προεκλογική του καρτούλα και ξεκίνησε τις περιοδείες στο νομό!

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Από την άλλη, σε ετοιμότητα είναι όλα τα πολιτικά κόμματα στην Καβάλα λόγω των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Βέβαια ο κόσμος δεν πολύ-ασχολείται αφού πλάκωσαν και οι ζέστες.

ΑΓΟΡΑ

Σιγά- σιγά η αγορά της Καβάλας ετοιμάζεται για το καλοκαίρι αφού δειλά- δειλά οι τουρίστες την ενισχύουν. Απ’ ό,τι φαίνεται σε γενικές γραμμές ο τουρισμός φέτος θα κινηθεί στα ίδια με πέρυσι επίπεδα.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Ξεκίνησαν το Σάββατο τα θερινά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας. Μάλιστα, αυξήθηκαν σε 7 τα εξπρές για τη Θεσσαλονίκη! Μεγάλη εξυπηρέτηση για το επιβατικό κοινό της Καβάλας.

ΝΤΡΟΠΗ

Προχθές ήμασταν στην Καλαμίτσα και ντραπήκαμε με την εικόνα της παραλίας. Πραγματικά θα πρέπει να γίνει μια παρέμβαση προς την ΕΤΑΔ, να βάλει τουλάχιστον έναν ναυαγοσώστη.

ΜΠΑΤΗΣ

Την ίδια ώρα που είναι εντελώς διαφορετική η εικόνα που παρουσιάζει η παραλία του Μπάτη. Διαθέτει τα πάντα και σε ανθρώπινες τιμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *