Σχόλια….

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το Σάββατο 22 Ιουνίου με γενικό θέμα «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε άντρες και γυναίκες. Οι μετρήσεις θα γίνουν  στο Δημοτικό Σχολείο Λεκάνης από ώρες 09:00 έως 14:00.

ΣΤΗΡΙΞΗ

Την στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας απέκτησαν οι εργαζόμενες στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι στο αίτημά τους να μονιμοποιηθούν. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών κα Μαρία Φραντζεσκάκη δήλωσε ότι οι εργαζόμενες έχουν απόλυτο δίκιο στο αίτημά τους, ενώ προ χθες η υπόθεση τους εκδικάσθηκε ερήμην του Δήμου Καβάλας καθώς δεν παρέστη η πολιτική αγωγή του.

ΕΠΑΦΕΣ

Σειρά επαφών είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης με τα στελέχη της ΕΤΑΔ για την πλαζ της Καλαμίτσας. Ο κ. Μουριάδης σημείωσε ότι θα πρέπει να διευθετηθεί το θέμα του χρέους ενώ η ακτή πάση θυσία θα πρέπει να επιστρέψει στους λουόμενους.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Είναι, δε, γεγονός ότι ο κ. Μουριάδης είχε επιτυχείς επαφές στην Αθήνα κάτι που δείχνει και την διεισδυτικότητά του. Παράλληλα, δείχνει να είναι πολύ ορεξάτος για προσφορά και αυτό θα είναι προς όφελος του δήμου Καβάλας.

ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

Παράλληλα ο κ. Μουριάδης συνάντησε πολύ θετικό κλίμα στην Αθήνα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κ. Μάκης Παπαδόπουλος συνεχίζει να κινείται πολιτικά.  Προχθές τον συναντήσαμε στον Άγιο Νικόλαο να ευχαριστεί τους επαγγελματίες για την ψήφο τους μαζί με τον κ. Ιορδάνη Παπαντίδη και τον κ. Κιοσσέ. Όπως έχει διαρρεύσει, ο κ. Παπαδόπουλος θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στην Καβάλα.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Την έλευση 2000 μεταναστών στην Καβάλα και στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου ανακοίνωσε η δήμαρχος Καβάλας κα Δήμητρα Τσανάκα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας. Σύμφωνα με την ίδια αυτό το διάστημα εκτελούνται εργασίες στο στρατόπεδο για την κατασκευή νέων δομών φιλοξενίας προσφύγων.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (2)

Την ίδια ώρα ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο βουλευτής κ. Δημήτρης Εμμανουηλίδης σχετικά με τις υβριστικές δηλώσεις του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργου Γραμμένου εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Σώματος την Δευτέρα. Παράλληλα διέψευσε τους ισχυρισμούς της δημάρχου για έλευση 2000 προσφύγων στο Ασημακοπούλου.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ

Εμείς ευχόμαστε να έχει δίκιο ο κ. Εμμανουηλίδης και να μην υπάρχει σενάριο γκετοποίησης της Καβάλας. Διότι η έλευση 2000 επιπρόσθετων μεταναστών στην Καβάλα θα είναι καταστροφική. Η Καβάλα δεν μπορεί να σηκώσει ένα τέτοιο νούμερο μεταναστών και δεν έχει τις δομές να τους φιλοξενήσει. Την ίδια ώρα που δεν υπάρχουν και σπίτια για να τα νοικιάσουν μετανάστες.

ΕΤΟΙΜΟΣ

Την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε ο συντονιστής του κόμματος στον Νομό Καβάλας κ. Θεόδωρος Μπόνος. Σύμφωνα με τον ίδιο το αποτέλεσμα  των Ευρωεκλογών είναι ανατρέψιμο.

ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ

Μεγάλη είναι η κερδοφορία του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας την τελευταία διετία. Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν συμπληρωματικά έργα στο Κεντρικό Λιμάνι Καβάλας όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Χρήστο Ηλιάδη.

ΚΙΝΗΣΗ

Μειωμένη είναι η τουριστική κίνηση στην Θάσο σε σχέση με πέρυσι. Ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας κ. Νίκος Τσιλογιώργης εμφανίστηκε αισιόδοξος στις δηλώσεις του.

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης είναι προ των πυλών για τον Δήμο Καβάλας. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ηλίας Καλανταρίδης σημείωσε σε δηλώσεις του ότι το μέτρο θα εφαρμοστεί σε συνεργασία με την νέα διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ

Το Σάββατο το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του για τον Μπάτη. Άλλωστε, στα σχολεία θα έχουν κλείσει και ουσιαστικά ξεκινάει η θερινή περίοδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *