Σχόλια….

ΑΕΙ

Συνεδρίασε την Δευτέρα η Διοικούσα Επιτροπή του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον Αντιπρύτανη κ. Θανάση Μητρόπουλο η όλη διαδικασία ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική.

ΚΑΠΑΚΙΑ

Ο Σύλλογος Ποταμουδίων παρέδωσε στον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ μία ποσότητα με καπάκια στην προσπάθεια που γίνεται για την προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κρεμμύδας σχολίασε πως είναι μία πολύ θετική εξέλιξη καθώς βοηθάτε έτσι το έργο τους.

ΕΒΡΙΤΕΣ

Ο Σύλλογος Εβριτών Καβάλας θα πραγματοποιήσει μουσικοχορευτική παράσταση και έκθεση ζωγραφικής στο Αμφιθέατρο «Γεώργιος Παυλίδης» την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Καφετζόπουλο είναι μία εκδήλωση που πραγματοποιούν κάθε χρόνο.

ΕΚΛΟΓΕΣ

Από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου θα γίνουν οι εκλογές στο Σωματείο Συνταξιούχων Καβάλας. Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Ταχματζίδης έκανε πρόσκληση σε όλους να συμμετάσχουν στην διαδικασία.

 ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Την 62η Εθελοντική Αιμοδοσία θα προχωρήσει ο Σύλλογος Εθελοντών «Στέλλα Μανόλα Κούρτη» στις 7 και 8 Ιουνίου στην   Λέσχη Αξιωματικών Καβάλας. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασιλειάδης Γιώργος  κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου έκανε γνωστό ότι φέτος συμπληρώνουν  30 χρόνια δράσης. 

ΦΙΛΙΠΠΟΙ

Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται  με θέμα «Φίλιπποι, από την αρχαία στην παλαιοχριστιανική πόλη» με ομιλήτρια  την επίτιμη έφορο αρχαιοτήτων Καβάλας Χάιδω Κουκούλη –Χρυσανθάκη, στην  Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας την Δευτέρα, 10 Ιουνίου  στις 8 το βράδυ.  Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση από τον Όμιλος Καβάλας για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας(ΟΔΕΓ, τον  Σύνδεσμο  Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας και  την  Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας(Βασίλης Βασιλικός).

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Η Ενεργειακή Αιγαίου  χθες ήταν  στον Νέστο, στο πανέμορφο ποτάμι που διασχίζει την Ανατολική Μακεδονία και εκβάλλει στο Βόρειο Αιγαίο, μερικά χιλιόμετρα ανατολικά από τις χερσαίες εγκαταστάσεις  της  στην  στη Νέα Καρβάλη, για καθαρισμό της περιοχής. Συγκεκριμένα  σε συνεργασία και με τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου, Βιστωνίδας, Ισμαρίδας και Θάσου, οργάνωσαν  τον καθαρισμό της παραλίας στην περιοχή Ερασμίου, στις εκβολές του ποταμού στην θάλασσα. Στην δράση αυτή συμμετείχαν  τόσο μαθητές δημοτικών σχολείων όσο και φοιτητές από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

ΣΥΡΗΝΕΣ

Και σήμερα   θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, από ώρα 9:00 π.μ. έως 12:00 το μεσημέρι.

Η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

SHOW

Προχθές  συνεκλήθη εκτάκτως η Οργανωτική Επιτροπή του    «8th Kavala Air/Sea Show 2019» και αποφάσισε ομόφωνα εξαιτίας της ανωτέρω έκτακτης κυβερνητικής απόφασης για εκλογές στις 7 Ιουλίου, την ματαίωση της διοργάνωσης για το τρέχον έτος καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα αναβολής αυτής, η οποία είχε επίσημα δημοσιοποιηθεί από τον Νοέμβριο του 2018.

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

Ούτε για αυτό δεν είμαστε καθώς  το Air Sea Show δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος όχι λόγω πρόωρων εκλογών αλλά γιατί, κατά την προσωπική μας άποψη, δεν υπάρχει διάθεση να γίνει!!  Η δήμαρχος κ. Τσανάκα μετά από την ‘ήττα της στις δημοτικές εκλογές δεν έχει διάθεση για τίποτα…..  Πιο σόου και κουραφέξαλα…

ΑΜΥΓΔΑΛΑΙΩΝΑ

Ο νέος δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης την Τρίτη ήταν στον Αμυγδαλαιώνα και στα γύρω για να ευχαριστήσει τους κατοίκους για την στήριξη που του έδωσαν στις εκλογές. Αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός.

ΞΑΝΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κ. Μάκης Παπαδόπουλος θα είναι εκ νέου υποψήφιο δήμαρχος στις επόμενες εκλογές.

ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ

Αξιοθέατο κατάντησε η γέφυρα που έπεσε στο παλιό Νοσοκομείο…

ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Αγανικόλας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τις πρόσφατες εκλογές. Μένει να δούμε πως θα το ρευστοποιήσει αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *