Σχόλια….

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

Στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας άρχισαν τα όργανα. Η ήττα της δημάρχου κας Τσανάκα έχει φέρει αρκετές γκρίνιες στο στρατόπεδό της καθώς αρκετοί πλέον αναζητούν τις ευθύνες γι’ αυτήν τη συντριβή. Διότι σίγουρα δεν ευθύνεται μόνο η κα Τσανάκα γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Κάποιοι συνεργάτες της την διαβεβαίωναν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που δεν ήρθε ποτέ. Και κάποιο ήταν περιπατητές στις εκλογές.

ΦΙΛΟΣΟΓΛΟΥ

Την ίδια ώρα που ο στενός συνεργάτης της κας Τσανάκα, κος Γιώργος Φιλόσογλου, αντιδήμαρχος Αθλητισμού, ουσιαστικά απείχε από τις εκλογές αφού δεν ήταν υποψήφιος. Με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ

Την ίδια ώρα που είναι θέμα ωρών να ανακοινωθούν τα βουλευτικά ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα και δη στην Καβάλα. Στο ψηφοδέλτιο της Καβάλας όλο κι όλο έχει μείνει μία θέση που δεν έχει καπαρωθεί, απ’ ό,τι φαίνεται. Και γίνεται κυριολεκτικά σφαγή. Μέσα στην εβδομάδα 100% θα ξεκαθαρίσει το όλο θέμα.

ΤΡΕΧΕΙ

Την ίδια ώρα που ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, τρέχει και δεν φτάνει. Άλλωστε, από καιρό είχε ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του και ως εκ τούτου κάνει την πολιτική του καμπάνια ενώ έχει οργανώσει, όπως πληροφορηθήκαμε, πλήρως το πολιτικό του γραφείο.

ΒΦΛ

Ανοδικοί είναι οι δείκτες για τη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων, όπως μας ενημέρωσαν. Το εργοστάσιο είναι στα επάνω του και ευτυχώς.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Στην 62η Εθελοντική Αιμοδοσία θα προχωρήσει ο Σύλλογος Εθελοντών «Στέλλα Μανόλα Κούρτη» στις 7 και 8 Ιουνίου στην Λέσχη Αξιωματικών Καβάλας. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Βασιλειάδης έκανε γνωστό ότι φέτος συμπληρώνουν 30 χρόνια δράσης.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μάλιστα, χθες δόθηκες και σχετική συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο του Αιμοδοτικού Συλλόγου κ. Γιώργο Βασιλειάδη, που κάλεσε για μία ακόμη φορά τους Καβαλιώτες να αιμοδοτήσουν.

ΦΙΛΙΠΠΟΙ

Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται με θέμα «Φίλιπποι, από την αρχαία στην παλαιοχριστιανική πόλη» με ομιλήτρια την επίτιμη έφορο αρχαιοτήτων Καβάλας Χάιδω Κουκούλη –Χρυσανθάκη, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας την Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 8 το βράδυ. Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση από τον Όμιλο Καβάλας για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας (ΟΔΕΓ), τον  Σύνδεσμο  Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας και  την  Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας (Βασίλης Βασιλικός).

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Η Ενεργειακή Αιγαίου θα βρεθεί σήμερα στον Νέστο, στο πανέμορφο ποτάμι που διασχίζει την Ανατολική Μακεδονία και εκβάλλει στο Βόρειο Αιγαίο, μερικά χιλιόμετρα ανατολικά από τις χερσαίες εγκαταστάσεις της στη Νέα Καρβάλη, για καθαρισμό της περιοχής. Συγκεκριμένα σε συνεργασία και με τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου, Βιστωνίδας, Ισμαρίδας και Θάσου, οργανώνουν τον καθαρισμό της παραλίας στην περιοχή Ερασμίου, στις εκβολές του ποταμού στην θάλασσα. Στην δράση αυτή πρόκειται να συμμετάσχουν τόσο μαθητές δημοτικών σχολείων όσο και φοιτητές από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

ΕΝΣΤΑΣΗ

Σε ένσταση προχώρησε το Επιμελητήριο Καβάλας για την απόρριψη της πρότασης δημιουργίας Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στο κέντρο της πόλης. Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την θετική έκβαση της υπόθεσής.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η βροχόπτωση της Κυριακής στα Τενάγη Φιλίππων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου κ. Θέμη Καλπακίδη έχουν προκύψει πλημμυρικά φαινόμενα. Ο κ. Καλπακίδης σημείωσε ότι η κατάσταση στα τενάγη είναι πολύ δύσκολη.

ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ

Βέβαια είναι γνωστό ότι τα τενάγη Φιλίππων είναι μια πολυπαθής περιοχή και συχνά- πυκνά αντιμετωπίζουν προβλήματα πλημμυρικά. Ευτυχώς, που τα τελευταία χρόνια οι αγρότες έχουν περιορίσει την καύση των σιτοκαλαμιών στην περιοχή.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Χωρίς ομπρέλες είναι οι παραλίες της Καβάλας με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται οι λουόμενοι. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Ανέστη Τσουρουκίδη, λόγω των εκλογών όλα πήγαν πίσω.

ΤΡΕΧΕΙ

Ο κ. Τσουρουκίδης, παρά το γεγονός ότι δεν εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, τρέχει και δεν φτάνει. Κάτι που είναι προς τιμήν του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *