Σχόλια….

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Στην τελική ευθεία μπήκαμε για τις πολλαπλές εκλογές της 26ης Μαΐου. Όλως παραδόξως το προεκλογικό κλίμα είναι σχεδόν αδιάφορο! Οι πολίτες δεν δείχνουν να συγκινούνται από αυτές τις εκλογές και αυτό είναι αρνητικό. Διότι αυτό σημαίνει απαξίωση της πολιτικής.

ΤΡΕΧΟΥΝ

Απ’ την άλλη, οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες τρέχουν και δεν φτάνουν. Ανεβάζουν τους τόνους για να κερδίσουν τις τελευταίες εντυπώσεις.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Σε ό,τι αφορά το Δήμο Καβάλας οι ταχύτητες έχουν ανέβει για τα καλά. Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια. Και αν κρίνουμε από κάποιες αξιόπιστες δημοσκοπήσεις, μάλλον την Κυριακή θα έχουμε μεγάλες ανατροπές!

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ

Συνεχίζει τις περιοδείες του στη Θάσο ο δήμαρχος κ. Κώστας Χατζηεμμανουήλ ενώ στις δηλώσεις του τονίζει ότι όταν πρωτοανέλαβαν την διοίκηση του Δήμου Θάσου βρήκαν χρέος άνω των 20 εκ. ευρώ και σήμερα έχουν πλεόνασμα 2,5 εκ. ευρώ!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Στο μεταξύ ο κ. Χατζηεμμανουήλ τα πάει πάρα πολύ καλά την προεκλογική περίοδο και δεν αποκλείεται να κάνει και την υπέρβαση. Δηλαδή να ξεπεράσει το 50% και να εκλεγεί δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή! Βέβαια, οι Θάσιοι είναι των εκπλήξεων και δεν θα εκπλαγούμε για τίποτα.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ

Ικανοποιημένος δηλώνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Τοψίδης. Και δηλώνει ικανοποιημένος από την εκδήλωση που είχε στην Καβάλα με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου. Η παρουσία στελεχών και κόσμου ήταν πολύ ικανοποιητική, πράγματι.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Παρομοίως ικανοποιημένος δείχνει να είναι και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος από τις περιοδείες του στο νομό. Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει να ψηφιστεί αυτή τη φορά γιατί έχει αλλάξει το εκλογικό σύστημα. Και φυσιολογικά δεν θα έχει πρόβλημα να εκλεγεί.

ΤΕΝΑΓΗ

Ιδιαίτερης προσοχής χρίζουν τα Τενάγη Φιλίππων σύμφωνα με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σωτήρη Παπαδόπουλο. Όπως εξήγησε, δεν θα πρέπει να καίγονται τα υπολείμματα των καλλιεργειών διότι καταστρέφεται η τύρφη.

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ

Στην καλύτερη φάση του βρίσκεται το Ογκολογικό Τμήμα στο Νοσοκομείο Καβάλας με 2 ογκολόγους γιατρούς, τις  κ.κ. Ελένη Χαμαλίδου και Νικολέτα Μαλιαρού. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου κ. Παναγιώτη Φώτου, εντός των προσεχών ημερών θα ενισχυθεί το Ογκολογικό με τον μόνιμο Διευθυντή του.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Στις 22 και 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Καβάλα το Wood Water Wild Festival. Η φετινή διοργάνωση είναι η 11η κατά σειρά και αναμένεται να έχει περισσότερα δρώμενα, όπως ανέφερε ο κ. Γιάννης Προμούσας, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιάς Καβάλας.

ΠΑΖΑΡΙ

Χαριστικό παζάρι πραγματοποίησε ο Σύλλογος ΠΝΟΗ το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου κ. Ιωάννα Χατζηβαρύτη, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και θα επαναλάβουν το παζάρι μεθαύριο.

ΡΥΘΜΙΣΗ

Θετικό χαρακτηρίζεται το μέτρο των 120 δόσεων για την ρύθμιση των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Γιάννης Παναγιωτίδης σημείωσε ότι θα πρέπει να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες για το μέτρο αυτό.

ΠΑΝΑΓΙΑ

Πολλά τα προβλήματα στην συνοικία της Παναγίας που παραμένουν επί σειρά ετών άλυτα…  Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Φώτη Λαζαρίδη αναμένουν να ολοκληρωθούν οι δημοτικές εκλογές ώστε να απευθυνθούν στην νέα δημοτική αρχή.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας εξέδωσαν οι Ιατρικοί Σύλλογοι της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας Θράκης για την νέα νομοθεσία που δεν επιτρέπει να ασκεί το επάγγελμα του ένας γιατρός αν εκκρεμεί σε βάρος του κάποια δικαστική υπόθεση. Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας κ. Αντωνίου εξέφρασε σε δηλώσεις της την δυσαρέσκειά της για το θέμα αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *