Σχόλια…..

ΔΣ

Την παράταση ολοκλήρωσης του έργου της ριζικής ανακαίνισης του Βερούλειου Σταδίου αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας μετά από την αίτηση του εργολάβου έως τις 30-7-2019. Το έργο είχε λάβει παράταση περάτωσης των εργασιών έως τις 30-5-2019 αλλά ο εργολάβος, σύμφωνα με την δήμαρχο κα Τσανάκα δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του έργου λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών. Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Βαγγέλης Παππάς άσκησε δριμύτατη κριτική στην διοίκηση του Δήμου Καβάλας για το γεγονός ότι ενώ σε δηλώσεις της έκανε λόγο για ένα έργο που βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης, παρόλα αυτά είναι ημιτελές και την κατηγόρησε για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων προς την τοπική κοινωνία ότι το έργο βαίνει προς ολοκλήρωση. Μάλιστα ο κ. Παππάς ζήτησε από τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας να είναι ειλικρινής και να ενημερώνει τους δημότες για το τι ακριβώς συμβαίνει με τα σημαντικά έργα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Κι απ’ ό,τι φαίνεται ήταν η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Καβάλας πριν τις εκλογές. Δεν νομίζουμε να υπάρξει άλλη παρ’ ό,τι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βέρρος ζήτησε ενημέρωση απολογισμού από τα νομικά πρόσωπα του δήμου Καβάλας για τα έτη 2016, 2017, 2018.

ΕΜΦΑΤΙΚΑ

Από την άλλη πλευρά, η δήμαρχος κα Τσανάκα δήλωσε εμφατικά ότι η θητεία αυτού του δημοτικού συμβουλίου λήγει στις 31 Αυγούστου 2019. Εννοώντας ότι και μετά τις εκλογές της επαναληπτικές, θα υπάρξει συνέχεια αυτού του σχήματος μέχρι το τέλος του καλοκαιριού ενός δημοτικού συμβουλίου που παρήγαγε πραγματικά πολύ λίγο έργο και χαρακτηρίστηκε από εντάσεις.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας ΑΕ προτίθεται να προχωρήσει στην πρόσληψη προσωπικού (ελεγκτών) ηλικίας έως 25 ετών ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γνώσεις μίας ξένης γλώσσας κατά προτίμηση αγγλικά καθώς και γνώσεις χρήσης  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσέρχονται στα γραφεία του ΚΤΕΛ ΑΕ  Ύδρας 11 για περισσότερες πληροφορίες τις ώρες 9 π.μ. έως 2 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατάθεση αιτήσεων έως τις 30-5-2019.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Κι όπως ήταν λίγο- πολύ αναμενόμενο, το ενδιαφέρον γι’ αυτές τις προσλήψεις είναι τεράστιο. Έχει παρέλθει πολύς χρόνος από την τελευταία φορά που έγιναν προσλήψεις από μία ανώνυμη εταιρεία. Και φυσικά, το Αστικό ΚΤΕΛ είναι μια πολύ δελεαστική εταιρεία για να δουλέψει κανείς.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Τα Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας,  διοργανώνουν εκδήλωση σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ), απόψε στις 8 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας, προκειμένου να ενημερώσουν τους εξαγωγείς μέλη τους, αλλά και τις εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Α.Μ-Θ για τα διαθέσιμα εργαλεία ενίσχυσης της εξωστρέφειάς τους καθώς και για τη χρηματοδότησή τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Χθες στις 10 το πρωί  πραγματοποιήθηκε κοινωνικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ των ομάδων Δάσκαλοι Καβάλας-Μεικτή Ποντίων Ν. Ροδόπης προς ενίσχυση του 7χρονου μαθητή Χρήστου Θεοδωρίδη που χρήζει άμεσης μετάβασης στο εξωτερικό για θεραπεία.

Κουπόνια- εισιτήρια ενίσχυσης θα συνεχίσουν να διατίθενται σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια του Δ. Καβάλας μέχρι τις 22 Μαΐου.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το Νομικό Πρόσωπο «Αλληλεγγύη» του Δήμου Καβάλας σήμερα στις 6.30 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ  διοργανώνει, μέσω των Βρεφονηπιακών Σταθμών, σεμινάριο για τους γονείς των φιλοξενούμενων βρεφών και προνηπίων και για το προσωπικό τους με θέμα «Έγκαιρη ανίχνευση- διάγνωση αναπτυξιακών διαταραχών σε παιδιά προσχολικής ηλικίας- Προετοιμασία για τη σχολική ζωή» στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας. Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για το κοινό.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Την Ημέρα της Ευρώπης θα γιορτάσει το Επιμελητήριο Καβάλας την Παρασκευή 17 Μαΐου  όπου θα ενημερώσει τους πολίτες για τα οφέλη της Ευρωπαϊκής Οικογένειας από τις 8 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Μάκρος Δέμπας τόνισε πως είναι ανάγκη να χαραχτούν νέα στρατηγικές για μία Ευρώπη ανοιχτή σε όλους.

ΗΜΕΡΙΔΑ

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καβάλας και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Καβάλας διοργανώνουν βιωματική ημερίδα με θέμα τη διαχείριση του σχολικού άγχους από τους μαθητές και τους γονείς. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα  στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Καπναποθήκης στην πλατεία Καπνεργάτη. Εισηγήτρια θα είναι η κυρία Ειρήνη Παπάζογλου, ψυχολόγος.

ΠΝΟΗ

Ο Σύλλογος ΠΝΟΗ την Πέμπτη 16 Μαΐου από τις 10.30 το πρωί έως την 1.30 μετά το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει ανοικτό μπαζάρ στον χώρο της, στην οδό  Κων/νου Τσολάκη 23.

«ΤΡΕΧΕΙ»

Το τελευταίο διάστημα ο δημοτικός σύμβουλος κ. Πέτρος Πετρόπουλος τρέχει και δεν φτάνει. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις συνομιλίες του με συναδέλφους του έδειξε το άγχος του για τις εκλογές αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα κόψει το νήμα.

ΤΟΨΙΔΗΣ

Στο μεταξύ την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 8μμ, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης θα εγκαινιάσει το πολιτικό του γραφείο στην Καβάλα.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΣ

Ο κ. Τοψίδης παρουσιάζεται ιδιαίτερα κινητικός, καθώς έχει φτιάξει κι ένα πολύ ωραίο βίντεο που το έχει προωθήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *