Σχόλια….

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Εγκαίνια πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κ. Βαγγέλης Παππάς, στο εκλογικό του κέντρο στην παραλιακή λεωφόρο. Κατά την διάρκειά τους παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού του.

ΔΣ

Συνεδριάζει το Δημοτικό  Συμβούλιο την Δευτέρα 13 Μαΐου στις 2 μετά το μεσημέρι στο Δημαρχείο, με 39 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Πρόκειται για θέματα τυπικά   καθώς θα είναι η τελευταία συνεδρίαση πριν τις δημοτικές εκλογές.

ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

Σε ό,τι αφορά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, λογικό είναι να μην έχουμε άλλες μέχρι τις εκλογές αφού μεσολαβούν μόλις δύο εβδομάδες, το πολύ. Και αν θέλετε την προσωπική μας άποψη, κακώς που θα συνεδριάσει το Σώμα τη Δευτέρα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για πολιτικό πολιτισμό έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών κ. Άρης Βέρρος, αναφορικά με το προεκλογικό κλίμα. Όπως σχολίασε λόγω και του νέου εκλογικού νόμου οι παρατάξεις θα πρέπει να συνεργαστούν την επομένη των εκλογών.

ΒΗΜΑ

Για ένα βήμα παραπέρα έκανε λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κ. Νίκος Ξανθόπουλος που ηγείται της παράταξης Συνεργασία για την Καβάλα, αναφορικά με τον Κλεισθένη. Σημείωσε, δε, πως η μεταρρύθμιση ο Κλεισθένης έχει πολλά τρωτά σημεία.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Την Ημέρα της Ευρώπης θα γιορτάσει το Επιμελητήριο Καβάλας στις 17 Μαΐου  όπου θα ενημερώσει τους πολίτες για τα οφέλη της Ευρωπαϊκής Οικογένειας από τις 8 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Μάρκος Δέμπας τόνισε πως είναι ανάγκη να χαραχτούν νέα στρατηγικές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης διαθέτει πολιτικό γραφείο στην πόλη της Καβάλας στην περιοχή του Αγίου Νικολάου πάνω από τον Μασούτη στον 3ο όροφο. Και καθημερινά δέχεται πολίτες. Υπενθυμίζεται ότι διαμένει πλέον μόνιμα στην Καβάλα.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Επί 7 μήνες δεν δίνονται εξετάσεις για τους υποψηφίους οδηγούς στην Καβάλα. Ο πρόεδρος των Σχολών Οδήγησης κ. Ανδρέας Κορδύλης δήλωσε πως ο κλάδος τους οδηγείται στην εξαθλίωση.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Και είναι ντροπή γι’ αυτούς τους ανθρώπους να δοκιμάζονται με τέτοιον τρόπο, και μιλάμε για τους ιδιοκτήτες Σχολών Οδήγησης. Δηλαδή, είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με έναν κλάδο που δεν φταίει σε τίποτα και που τελικά την πληρώνει.

ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ

Μετά από 4 χρόνια υπερφορολόγησης έρχεται τώρα ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας να εξαγγείλει μέτρα ελάφρυνσης, όπως σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής κ. Μακάριος Λαζαρίδης. Ο τελευταίος πάντως δείχνει να κινείται ιδιαίτερα, πολιτικά, διατηρεί πολιτικό γραφείο στον Άγιο Νικόλαο απέναντι από την Εκκλησία και πάνω από τον Μασούτη.

ΔΡΟΣΣΟΥ

Επανεξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Καβάλας η κ. Μαριάννα Δρόσσου. Η τελευταία δήλωσε ότι επανεξελέγη πρόεδρος τυγχάνοντας της εμπιστοσύνης των μελών του συλλόγου.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Την ίδια στιγμή που απ’ ό,τι φαίνεται σε λίγες μέρες θα έχουμε επιτέλους αύξηση στα δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Καβάλας- Πρίνου. Κάτι που επιβάλλεται να γίνει ενόψει του καλοκαιριού.

ΘΕΤΙΚΑ

Την ίδια ώρα που είναι θετικά τα μηνύματα για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο σε ό,τι αφορά την Καβάλα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κινηθούμε στα ίδια με πέρυσι επίπεδα.

ΓΚΑΛΟΠ

Πολλά γκάλοπ κυκλοφορούν τελευταία σε ό,τι αφορά το Δήμο Καβάλας, που ανατρέπουν τα προηγούμενα. Σύμφωνα με τα τελευταία που υπάρχουν, φαίνεται ότι θα έχουμε σοβαρές ανατροπές και κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δωρεάν εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού και των επαγγελματιών υγείας, με τίτλο «Ρευματικά Νοσήματα και Χρόνιος Πόνος: Θεραπευτικές Επιλογές, Αντιμετώπιση Ανεπιθύμητων Ενεργειών – Κίτρινη Κάρτα» οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α), το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρες 17:00-20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ), με την υποστήριξη του Συλλόγου Υποστηρικτών Κέντρου Υγείας Χρυσούπολης «Αλληλεγγύη» και τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast