Σχόλια….

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΨΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  κ. Τοψίδης θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Καβάλα την Κυριακή 17 Μαΐου που βρίσκεται δίπλα από τον «Κοτσόβολο» . Παράλληλα την ερχόμενη Κυριακή στην Χρυσούπολη στην καφετέρια Suny θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία για θέματα αγροτικά.

ΘΑΣΙΑΚΗ

Την Γενική Συνέλευση της  πραγματοποίησε χθες η Θασιακή Ένωση Καβάλας. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της κ. Τσιλογιώργη έγιναν   και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης στην Θασιακή. Μάλιστα αναμένεται να προκύψει νέος πρόεδρος που δεν διετέλεσε πρόεδρος στο παρελθόν.

NΕΣΤΟΣ

Ο Σύλλογος  Ποντίων Νέστου διοργανώνει  εκδήλωση Μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού την Κυριακή 12 Μαΐου στις 7:30μμ στην Κεντρική Πλατεία Ποντίων στην Χρυσούπολη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «100 χρόνια μετά, η Γενοκτονία συνεχίζεται «από τον Δρ. Κοινωνικών Επιστημών κ. Μαλκίδη Θεοφάνη και το Συγγραφέα Δημοσιογράφο Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί .

ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΗ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗ

Παρατείνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων για την  προμήθεια  «κάρτας στάθμευσης μονίμου κατοίκου» για την ελεγχόμενη στάθμευση. Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να καταθέτουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως 31 Μαΐου, στο κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας στην οδό Παλαιολόγου 4, γραφείο 7  αυστηρά κατά τις ώρες 09.00-12.30.

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ

Το Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας αναμένεται άμεσα να ενισχυθεί με μόνιμο ογκολόγο όπως δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Ελληνικής Κυβέρνησης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου κ. Παναγιώτη Φώτου το Ογκολογικό αναβαθμίζεται πλέον καθώς διαθέτει και 2 επικουρικούς ογκολόγους.

ΝΕΣΤΩΡ

Από το 1915 λειτουργεί το Σωματείο «Άγιος Νέστωρ» που συνεχίζει αδιάλειπτα τις δραστηριότητες του. Όπως έγινε γνωστό από την πρόεδρο του κ. Νίκη Ανέστη την περίοδο του Πάσχα έστειλαν τα δώρα στους φυλακισμένους των φυλακών Κομοτηνής.

ΚΑΔΟΙ

Άλλοι 2 βυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων θα εγκατασταθούν από τον   Δήμο Καβάλας στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Ανέστη Τσουρουκίδη οι κάδοι αυτοί βοηθούν πολλαπλώς και κυρίως αισθητικά.

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας θα αυξήσει τα εξπρές δρομολόγια από Καβάλας προς Θεσσαλονίκης και αντίστροφα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Κώστα Πανταζή τα δρομολόγια θα αυξηθούν σε 7 καθημερινά.

ΒΙΒΛΙΑ

Σε δωρεά βιβλίων προχώρησε προχθές ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας προς το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης. Σύμφωνα με την πρόεδρο του Ομίλου κ. Άννα Παυλίδου τα βιβλία αυτά δόθηκαν για την Δημοτική Βιβλιοθήκη του σχολείου.

ΜΟΥΣΕΙΟ

Το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας ενισχύθηκε με 3 άγκυρες δωρεά πολιτών, που τοποθετήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο. Ο πρόεδρος του Μουσείου κ. Χρήστος Τζανάκος σημείωσε ότι προσπαθούν να διακοσμήσουν τον περιβάλλοντα χώρο.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Δεν θα δραστηριοποιηθεί η ναυτιλιακή εταιρεία από την Σαλαμίνα στις πορθμειακές γραμμές Καβάλας και Κεραμωτής. Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΑΝΕΘ κ. Γιάννη Τσούπρα οι εταιρείες της Καβάλας θα σταθούν και πάλι στο ύψος τους για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Δραματική είναι η κατάσταση με το κυκλοφοριακό της Καβάλας μετά την πτώση της γέφυρας στο παλιό Νοσοκομείο με τους οδηγούς των Αστικών Λεωφορείων να δεινοπαθούν καθημερινά. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Χαλεπιάδη οι οδηγοί έχουν αγανακτήσει. 

ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ

Ο πρόεδρος του Αστικού κ. Χαλεπιάδης σχολίασε πως επιβάλλεται να αστυνομεύεται καλύτερα το κέντρο της πόλης από την Τροχαία καθώς ήδη έχουν ανέβει οι τόνοι και προ ημερών είχαμε και διαπληκτισμό οδηγών.

ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ

Για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Καβάλας ότι να πει κανείς είναι λίγο…. Το πρόβλημα πλέον είναι εφιαλτικό…  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *