Σχόλια….

Η ΑΓΟΡΑ

Μεταβατική περίοδος αυτή που  διανύουμε με την αγορά να κινείται σε προφθινοπωρινούς ρυθμούς. Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία για ανάκαμψη της αγοραστικής κίνησης   το προσεχές διάστημα.

ΑΚΟΜΗ…

Ακόμη και σήμερα αρκετοί καταναλωτές τηλεφωνούν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και διαμαρτύρονται για λογαριασμούς της ΔΕΗ που πλήρωσαν στο κατάστημα στην Δημοτική Αγορά λόγω του ότι φαίνεται να μην έχει εξοφληθεί προς την ΔΕΗ. Παράλληλα παραμένει η ανακοίνωση της επιχείρησης στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας όπου οι καταναλωτές εξοφλούν τους λογαριασμούς όπου αναφέρεται ότι η ΔΕΗ δεν έχει καμία πλέον συνεργασία με την επιχείρηση αυτή στην Δημοτική Αγορά. Επιχείρηση που έκλεισε….

ΠΩΣ;

Και γεννάται βέβαια το ερώτημα πως οι καταναλωτές θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους  από αυτή την επιχείρηση για να τα επιστρέψουν στην ΔΕΗ…  Ακούστηκε πάντως ότι η ΔΕΗ κινήθηκε δικαστικά κατά της επιχείρησης.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εργολάβος του έργου της ριζικής ανακαίνισης του Βερούλειου Σταδίου σταμάτησε τις εργασίες.  Μάλιστα λέγεται ότι πήρε και τα μηχανήματα του!

ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα των επαφών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου στην ΔΕΘ και όχι μόνον.  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας έκανε λόγο για μία περίοδο που έρχεται όπου πρέπει να βοηθηθούν οι επιχειρήσεις στον αγώνα που δίνουν να επιβιώσουν.

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Ο κ. Δέμπας  προσέγγισε την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ με μία ρεαλιστική προσέγγιση, σχολιάζοντας ότι  η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να στηρίξει τις επιχειρήσεις, τους  επιχειρηματίες που όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης έχουν υποφέρει και έχουν πληρώσει το «μάρμαρο»…  Και από ότι φαίνεται καθ` οδόν είναι να εφαρμοστούν κάποια μέτρα…

ΘΡΑΚΙΚΗ

Η Θασιακή Ένωσης Καβάλας στις 23 Σεπτεμβρίου θα βραβεύσει στην Θάσο τους αριστούχους μαθητές. Ο Αντιπρόεδρος της Θασιακής κ. Νίκος Τσιλογιώργης σημείωσε ότι πρόκειται για μία καθιερωμένη εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο και είναι θεσμός. Επιβραβεύεται η προσπάθεια των αριστευσάντων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΔΥΣΚΟΛΑ

Δεν είναι εύκολη υπόθεση η σύσταση ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές όπως δήλωσε ευθαρσώς ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος  Μουριάδης.  Και αυτό διότι πάρα πολλοί έχουν απογοητευτεί από την πολιτική και δεν θέλουν να συμμετέχουν στα κοινά…..  Τι περίεργο άλλωστε…..

ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ

Στην Σερβία βρίσκεται η Θρακική Εστία Καβάλας για την ετήσια μεγάλη εκδρομή της. Ο πρόεδρος της κ. Νίκος Τσουμπάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεγάλη συμμετοχή μελών σχολιάζοντας ότι η Θρακική συνεχώς βρίσκεται σε κίνηση. .

ΣΧΕΔΙΟ

Ουδέν νεότερο σε ότι αφορά τους κατοίκους της περιοχής Περιγιαλίου και τα έργα που προβλέπονται από το Σχέδιο Πόλης αλλά και την εισφορά σε χρήμα από τους οικοπεδούχους.  Ο νομικός εκπρόσωπος του Συλλόγου των Κατοίκων κ. Παναγιώτη Μαμτσαδελης δήλωσε ότι περιμένουν την πρόσκληση από πλευράς του Δήμου Καβάλας.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ

Από την άλλη όπως πληροφορηθήκαμε είναι θέμα ημερών να υπάρξει  πρωτοβουλία από πλευράς του Δήμου Καβάλας για το θέμα αυτό που είναι ακανθώδες…  Διότι στα καλά των καθουμένων κάποιοι οικοπεδούχοι θα φανούν χρεωμένοι στη Εφορία επειδή δεν πλήρωσαν την εισφορά σε χρήμα για τα έργα του Δήμου Καβάλας στο Περιγιάλι…

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Ολοκληρώθηκε χθες το Θερινό Μεσογειακό Σχολείο που πραγματοποιείται στην Νέα Καρβάλη στο Λαογραφικό Χωρίο «Ακόντισμα». Ο καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Γιώργος Συλαίος σημείωσε πως έγινε μία πολύ καλή δουλειά όλο αυτό το δεκαήμερο και ευχήθηκε να υπάρχει και συνέχεια.

ΟΑΕΔ

Στις 22 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει και ο ΟΑΕΔ τα μαθήματα του όπως το επιβεβαίωσε χθες σε δηλώσεις του ο Διευθυντής των Σχολών Μαθητείας κ. Γιάννης Πασχαλίδης.  Η Σχολή Μαθητεία προφέρει εξαιρετικό έργο και δυστυχώς δεν προβάλλεται όπως θα έπερεπε.

ΧΡΟΝΙΑ

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Την Τρίτη όλα ήταν άψογα για τον Δήμο Καβάλας στα γυμνάσια και Λύκεια όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πέτρος Πετρόπουλος.  Και πραγματικά όλα κύλισαν άψογα σε δημοτικά, γυμνάσια και Λύκεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *