Σχόλια…..

ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΟΣ

Σαν το γνωστό τραγούδι «Παλιόκαιρος» κύλησε το Σαββατοκύριακο για την Καβάλα.. Για αρκετό διάστημα είχαμε να ζήσουμε τόση παρατεταμένη βροχόπτωση….Και αυτό είχε επιπτώσεις σε πολλούς τομείς και φυσικά και στους επαγγελματίες…

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Μία από τις επιπτώσεις ήταν και τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου που σίγησε επί ένα ολόκληρο τριήμερο…

ΑΤΥΧΗΣΕ

Θύμα της κακοκαιρίας έπεσαν και οι εκδηλώσεις του Δήμου Νέστου οι οποίες επρόκειτο να ξεκινήσουν την περασμένη Παρασκευή αλλά αναβλήθηκαν για αυτή την εβδομάδα οπόταν και το όλο πρόγραμμα θα προσαρμοστεί αναλόγως… Οι εκδηλώσεις ξεκινούν επίσημα αύριο.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΜΠΑ

Στο μεταξύ χθες είχαμε μια εκδήλωση από την πλευρά του υποψηφίου προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Μάρκου Δέμπα. Ήταν μια εκδήλωση με πολύ κόσμο όπου ο συνδυασμός του κ. Δέμπα ήρθε σε επαφή με επιχειρηματίες της Καβάλας και αντάλλαξαν απόψεις.

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Από την άλλη είναι γεγονός ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές, καθώς την επόμενη βδομάδα θα ανοίξουν οι κάλπες και στις 13 του μήνα θα ξέρουμε ποιος είναι ο νέος πρόεδρος.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε το πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής για το 2018. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Κώστα Αντωνιάδη η διαβούλευση συνεχίζεται και φυσικά αν θα υπάρξουν καλές προτάσεις  θα ενσωματωθούν στο συνολικό σχεδιασμό.

ΑΝΟΙΧΤΟ

Και είναι γεγονός ότι η τουριστική διαβούλευση ουσιαστικά δεν ολοκληρώθηκε αφού ο σχεδιασμός είναι ανοιχτός. Διότι όσες νέες προτάσεις υπάρξουν από πλευράς τουριστικών φορέων που θα έχουν μία ουσία, μπορούν να ενταχθούν σε αυτόν το σχεδιασμό. Και αυτό είναι πάρα πολύ καλό και είναι προς τιμήν την Περιφέρειας που το κρατά με αυτόν τον τρόπο.

ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

Ο Δήμος Παγγαίου πραγματικά άλλαξε όψη λόγω του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου. Τα συνεργεία του όλο αυτό το διάστημα έτρεξαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όπως δήλωσε με ικανοποίηση ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μποσμπότης.  Και πραγματικά το Σάββατο το πρωί που επισκεφθήκαμε την Ελευθερούπολη διαπιστώσαμε του λόγου το αληθές. Σημειωτέον ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου έχουν τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο».

ΛΑΜΠΑΚΙΑ

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Μποσμπότη έχουν τοποθετήσει για αυτόν το γαλάζιο ουρανό 35.000 λαμπάκια! Θα γίνει μέρα η νύχτα της Ελευθερούπολης.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

Το κοινωνικό μέρισμα είναι το θέμα των ημερών και όχι άδικα, καθώς άπαντες τρέχουν να συμβουλευτούν τους λογιστές τους, όπως παραδέχθηκε ο φοροτέχνης Λογιστής κ. Κλειτσιώτης. Άλλωστε όπως τόνισε είναι ένα σημαντικό θέμα καθώς αυτό το μέρισμα υπό τις σημερινές συνθήκες είναι ένα πραγματικά καλό βοήθημα και για τους πολίτες.

ΤΕΙ

Μια λιτή τελετή παράδοσης – παραλαβής Πρυτάνεως –

Aντιπρυτάνεων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις 11.30 το πρωί στο γραφείο του νέου Πρυτάνεως του ΤΕΙ ΑΜΘ Δημητρίου Μπαντέκα.

ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Η όλη τελετή παράδοσης- παραλαβής στο ΤΕΙ απέδειξε για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο που υπάρχει στο Ίδρυμα. Χωρίς φανφάρες έγινε η όλη τελετή κι όλοι ήταν αγκαλιασμένοι σαν μια οικογένεια. Πάντα τέτοια για το σπουδαιότερο Ίδρυμα της Καβάλας.

ΔΙΟΔΙΑ

Τελικά ουδέν νεότερο υπάρχει για τα διόδια σε ότι αφορά την ενημέρωση από την Εγνατία Οδό ΑΕ. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι αντικρουόμενους όσον αφορά τους μετωπικούς σταθμούς αλλά και τα πλευρικά διόδια, τα οποία είναι 11. Κανενός το αυτί δεν ίδρωσε και εμείς είμαστε στο σκοτάδι.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;

Και αναρωτιόμαστε, δεν υπάρχει κάποιος να ενημερώσει το Νομό Καβάλας με υπευθυνότητα σε ότι αφορά το θέμα των διοδίων; Τέτοια χοντροπετσιά;

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *