Σχόλια…

ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ

Στην Ίμβρο ταξίδεψε η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατριαρχείου. Τυχερή η δήμαρχος αν και το ταξίδι για την Ίμβρο είναι ολόκληρη διαδικασία. πηγαίνεις πρώτα στην Κωνσταντινούπολη και από κει οδικώς μέχρι το πλησιέστερο λιμάνι για την Ίμβρο. Ολόκληρη Οδύσσεια δηλαδή…

Ο ΦΙΛΟΣΟΓΛΟΥ

Έτσι χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας τη θέση της δημάρχου είχε αναλάβει ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Φιλόσογλου. Από πλευράς αντιπολίτευσης υπήρξαν πολλά θέματα προς συζήτηση, αλλά  φρεναρίστηκαν λόγω της απουσίας της δημάρχου.  Αν και η αντιπολίτευση προσήλθε στην συνεδρίαση με μισή ώρα καθυστέρηση!

Οι παρατάξεις Σιμιτσή, Παπαδόπουλου και Βέρρου άργησαν μισή ώρα…. Τυχαίο;

ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΚΕ

Ο τραγικός θάνατος του εργαζομένου του ΔΕΔΔΗΕ στο Ποδοχώρι έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη και στην «οικογένεια» του ΔΕΔΔΗΕ, αλλά και στους συγγενείς του εκλιπόντος. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του εργαζόμενου. Δηλαδή κανείς δεν γνωρίζει πώς ακριβώς έγινε αυτό το τραγικό δυστύχημα.

ΣΕΝΑΡΙΑ

Αν και απέχουν αρκετά ακόμα οι δημοτικές εκλογές και για την Καβάλα, πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται για συνεργασίες παρατάξεων για το Δήμο Καβάλας. Το σενάριο που παίζει κάνει λόγο για συνεργασία τουλάχιστον τριών παρατάξεων για να διεκδικήσουν το Δήμο Καβάλας.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

Βέβαια το θέμα είναι ποιος θα είναι επικεφαλής της παράταξης αυτής της συνεργασίας και σε περίπτωση επικράτησης ποιος θα αναδειχθεί δήμαρχος. Τα σενάρια κάνουν λόγο ακόμα και για θητείες δημάρχων!

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

Η εργολαβία των Παιδικών Χαρών του Δήμου Καβάλας είναι σε εξέλιξη σύμφωνα με την πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» κ. Δρακονάκη. Σύντομα θα ξεκινήσει η τοποθέτηση του ελαστικού τάπητα σε όλες τις Παιδικές Χαρές όπου οι παλιές υποδομές ξηλώθηκαν και μόλις τοποθετηθεί ο ελαστικός τάπητας θα εγκατασταθούν και τα νέα πιστοποιημένα παιχνίδια που έχουν ήδη παραγγελθεί.

ΣΤΟ ΠΑΛΗΟ

Στο μεταξύ στο Παληό τα παράπονα των κατοίκων σε ότι αφορά την Παιδική Χαρά στο Κοράλλι έχουν αυγατίσει. Περιμένουν πώς και πώς να δουν να ξαναστήνεται η Παιδική Χαρά που ήταν μια όαση για τα παιδιά τους. Σύμφωνα με την πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» κ. Δρακονάκη προς στο τέλος Μαΐου αναμένεται να μπει ο ελαστικός τάπητας πάνω από το τσιμέντο και σταδιακά να τοποθετηθούν και τα παιχνίδια.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Την ίδια ώρα που τρέχουν οι εργασίες για το τοιχίο στην περιοχή Γλάστρες στο Παληό. Από ότι φαίνεται θα τον φάμε και τον Ιούνιο…

ΟΧΗΜΑΤΑ

Μεγάλη μάστιγα χαρακτήρισε τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στο Δήμο Καβάλας η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Φραντζεσκάκη. Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός για την εξεύρεση εργολάβου απόσυρσης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων απέβη άγονος, οπόταν θα επαναληφθεί άμεσα και σε περίπτωση που και αυτός θα αποβεί άγονος η διαδικασία θα γίνει με απευθείας ανάθεση.

ΔΙΑΚΟΠΗ

Διακοπή υδροδότησης ήταν προγραμματισμένη για χθες στην πόλη της Καβάλας που κάλυψε σχεδόν τη μισή πόλη. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Ξανθόπουλος εξήγησε πως επρόκειτο για εργασίες απαραίτητες και έγινε προσπάθεια η περάτωση τους να γίνουν εγκαίρως, ώστε το δίκτυο να δοθεί σε χρήση νωρίτερα από την ώρα που είχε ανακοινωθεί.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Στις 26 & 27 Μάϊου ο Αιμοδοτικός Σύλλογος «Στέλλα Μανωλά Κούρτη» θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο της Στρατιωτικής Λέσχης. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Παπαζωγράφος σημείωσε ότι πρόκειται για την 56η εθελοντική αιμοδοσία και πως συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο αυτές τις πρωτοβουλίες.

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ…

Παραμένουν οι ελλείψεις σε προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας καθώς ήρθαν μόλις τρία άτομα από το ΚΕΛΠΝΟ και ένα από τον ΟΑΕΔ που όμως θα αποχωρήσουν καθώς είναι με σύμβαση ολίγων μηνών.

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Και είναι γεγονός ότι δόθηκαν πολλές υποσχέσεις για ενίσχυση του ΕΚΑΒ Καβάλας σε προσωπικό αλλά και για τη στελέχωση του ΕΚΑΒ Θάσου. Εκεί ακόμα περιμένουν προσωπικό για να το λειτουργήσουν.

ΕΚΘΕΣΗ «ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ»

Στις 26 & 27 Μαΐου, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη θα φιλοξενηθεί  η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων «Συνέργεια». Μία Έκθεση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης όπου θα παρουσιαστούν παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Περιφέρεια με στόχο αυτά να γίνουν γνωστά στους κατοίκους της Περιφέρειας.  Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και τις δύο ημέρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση