Σχόλια….

ΕΜΠΛΟΚΗ..

Την εμπλοκή πολιτικών γραφείων για προσλήψεις στο εργοστάσιο Φωσφορικών Λιπασμάτων καταγγέλλει ο πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων κ. Νίκος Βογιατζίδης. Ο τελευταίος σημείωσε ότι έχουν γίνει πολλά πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των απολυμένων και σύντομα θα γίνουν αποκαλύψεις.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ

Μάλιστα όπως έχει διαρρεύσει είναι τουλάχιστον δύο τα πολιτικά γραφεία που έχουν μεσολαβήσει όλο αυτό το διάστημα για προσλήψεις στο εργοστάσιο. Φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός πολιτικού να κινείται σε θέματα απασχόλησης, αλλά είναι λυπηρό να εμπλέκονται πολιτικοί σε θέματα προσλήψεων σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα όπως έχει πλέον μεταβληθεί αυτό της ΒΦΛ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Επαναλειτουργεί από προχθές το ίδρυμα για το Ειδικό Παιδί Αγία Μαρίνα μετά την απόφαση που λήφθηκε στην προχθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου. Το μέλος του σωματείου κ. Νίκη Aνέστη σε δηλώσεις της εξέφρασε την απογοήτευση της για την μικρή συμμετοχή στην συνέλευση.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Στο μεταξύ χθες επέστρεψαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα όπου βρήκαν ένα περιβάλλον ιδιαίτερα φιλικό. Το προσωπικό φρόντισε για τον καθαρισμό του κτηρίου αλλά και για τη σίτιση των παιδιών. Μένει να δούμε τι θα γίνει με το μέλλον του ιδρύματος γιατί εκεί είναι και το στοίχημα.

ΑΣΤΟΧΟ

Από την άλλη ήταν πραγματικά άστοχο ως πρωτοβουλία το να κλείσει το ίδρυμα. Δεν υπήρξε το παραμικρό κέρδος από αυτό αλλά αντίθετα προστέθηκαν προβλήματα.

ΠΑΙΔΙΚΟΙ

Στάση εργασίας έγινε χθες στους Παιδικούς Σταθμούς Καβάλας οπόταν και δεν λειτούργησαν μέχρι τις 12 το μεσημέρι όπως το επιβεβαίωσε η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» κ. Δρακονάκη.

ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ

Από την άλλη παρότι χθες είχαμε στάση εργασίας στους Παιδικούς, κάποιοι λίγοι γονείς έστειλαν τα παιδιά τους μετά τις 12 η ώρα που έληξε η στάση εργασίας.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Στις 17 & 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το Wood Water Wild Festival  στην Παλιά Καβάλα. όπως δήλωσε το μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιάς Καβάλας κ. Γιάννης Προμούσας, στόχος τους είναι φέτος η όλη διοργάνωση να είναι ότι καλύτερο έχει γίνει μέχρι σήμερα. Μάλιστα θα υπάρξουν και δύο πολύ καλές συναυλίες που θα αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό το σκηνικό. Η μία συναυλία θα είναι από Καβαλιώτικο μουσικό συγκρότημα και η άλλη από γνωστό των Αθηνών.

ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

Σε εγρήγορση βρίσκεται η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για τον Αγωγό Φυσικού Αερίου ΤΑΡ, σύμφωνα με το μέλος της κ. Παναγιώτη Αρσονιάδη. Ο τελευταίος σημείωσε ότι δεν χαλαρώνουν ούτε στιγμή για το όλο θέμα, καθώς γνωρίζουν ότι η εταιρία συνεχώς βρίσκεται σε κινητικότητα. Και ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιτρέψουν να περάσει ο αγωγός μέσα από τα Τενάγη Φιλίππων.

ΛΑΟΣ

Αύριο θα επισκεφθεί την Καβάλα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης στο πλαίσιο παρουσίασης του κ. Παράσχου Αγανικόλα ως εκπροσώπου του κόμματος στην Καβάλα.  Ο κ. Αγανικόλας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή προς το πρόσωπό του.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ

Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κ. Αγανικόλας δεν κρύβει την ικανοποίησή του που ο κ. Καρατζαφέρης τον επέλεξε ως εκπρόσωπό του στο Νομό Καβάλας.

ΡΑΨΑΝΗ

Έχουμε την αίσθηση ότι οι τεχνητοί ύφαλοι που κατασκευάστηκαν στον κόλπο της Ραψάνης δεν έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάθε άλλο παρά επέστρεψε η αμμουδιά στην παραλία. Δηλαδή μούφα το έργο;

ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΑΝ

Τελικά με την επιμονή του Δήμου Καβάλας σώθηκαν οι φοίνικες. Τα συνεργεία του δήμου κλάδευσαν το τελευταίο διάστημα όλους τους φοίνικες που κάηκαν από τον παγετό του Ιανουαρίου. Κι όπως φαίνεται στη συντριπτική τους πλειοψηφία θα σωθούν γιατί άρχισαν να βγάζουν πράσινα κλαδιά.

ΤΟ ΕΡΓΟ

Με αργούς ρυθμούς συνεχίζεται το έργο της ανάπλασης της πρώην Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, λόγω της ιδιαιτερότητας του.. . Πραγματικά γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά και όταν παραδοθεί το κτήριο προς χρήση θα είναι ένα στολίδι για την Καβάλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση