Σχόλια…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

Τη συμμετοχή του στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ ΑΜ. Κ. Ζαφείρης Μυστακίδης. Ένα κόμμα που θα έχει τις εσωκομματικές διαδικασίες του τον Σεπτέμβριο για την εκλογή αρχηγού. Σύμφωνα με τον κ. Μυστακίδη, αυτή θα είναι μια πρόταση διαφορετική από αυτές που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα και ενδεχομένως να μην περπατήσει πολιτικά, με την έννοια να μείνει απλά στις διακηρύξεις.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Αύξηση στα δρομολόγια του Βύρωνα αποφάσισε η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας καθώς διαπίστωσε πως υπάρχει αύξηση στην επιβατική κίνηση. Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε σε δηλώσεις του ότι πάντα θέλουν να εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Ο κ. Μακρογιαννίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το καλοκαίρι σε ότι αφορά τα δρομολόγια, αφού σταδιακά έχει αρχίσει να αυξάνεται η επιβατική κίνηση.

ΒΦΛ

Ένας χρόνος πέρασε και τίποτα δεν άλλαξε στη ΒΦΛ όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Νίκος Βογιατζίδης. Οι εργαζόμενοι δείχνουν να είναι απογοητευμένοι από την αντιμετώπιση που έχουν καθώς  μέχρι σήμερα έλαβαν μόνον υποσχέσεις για την επίλυση του προβλήματος τους…

ΟΔΥΝΗΡΗ

Οδυνηρή χαρακτήρισε την εξέλιξη του κλεισίματος «Αγία Μαρίνα» ο βουλευτής κ. Εμμανουηλίδης. Ο βουλευτής της Καβάλας τόνισε με έμφαση ότι προσπαθούν πάση θυσία να δώσουν λύση στο πρόβλημα..

ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι δίνουν καθημερινά το παρών τους στο ίδρυμα, παρότι η διοίκηση δεν τους δίνει πρόσβαση σε αυτό. Εμφανίζονται με το δικηγόρο τους κάθε πρωί ώστε να ξεκαθαρίσει με το εργασιακό τους μέλλον και αν θα απολυθούν.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Μάλιστα ζήτησαν από τον πρόεδρο του ιδρύματος κ. Αφεντουλη Τσουλή να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση για να ξεκαθαρίσει το καθεστώς. Ο πρόεδρος είναι υποχρεωμένος μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη να συγκαλέσει τη Γενική Συνέλευση, διαφορετικά θα έχει ποινικές ευθύνες.

ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΟ

Την ίδια ώρα που επικρατεί ένα μεσοβέζικο κλίμα στο ίδρυμα, αφού η διοίκηση αποφάσισε αιφνιδιαστικά να το κλείσει χωρίς το παραμικρό πλάνο. Και μέχρι σήμερα από πλευράς διοίκησης η μόνη που κάνει δηλώσεις είναι η νομική σύμβουλος του ιδρύματος κ. Μαρίνα Φιλιππίδου.

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

Ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός για τη Λευκή Νύχτα όπως το διαβεβαιώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Λεμονίδης. Φέτος δε οι δράσεις θα είναι 30! Όπως γίνεται κατανοητό η φετινή Λευκή Νύχτα θα είναι το κάτι άλλο και σίγουρα θα αφήσει εποχή.

ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Φυσικά όπως εξήγησε ο κ. Λεμονίδης θα έχουμε εκδηλώσεις για τη Λευκή Νύχτα και στο τμήμα της οδού Βενιζέλου που μονοδρομήθηκε. Αυτές θα φιλοξενηθούν στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου και στο πεζοδρόμιο του Μασούτη.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Καθημερινά το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Καβάλας γίνεται όλο και χειρότερο. όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, έχει επιβαρυνθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η Ερυθρού Σταυρού λόγω της μονοδρόμησης της Βενιζέλου. Οι οδηγοί ταξί το αποφεύγουν το κομμάτι αυτό της Βενιζέλου για να μην εγκλωβιστούν.

ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ

Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας πρέπει οπωσδήποτε να δώσει λύση στο πρόβλημα με τους αθίγγανους στην Κεντρική Πλατεία. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει καθημερινά εκεί με μια ομάδα ατόμων που θεωρούν ότι είναι τσιφλίκι τους η πλατεία.

ΧΑΛΑΡΑ

Ο Σκλαβενίτης επαναλειτούργησε και τα δύο υποκαταστήματα του πρώην Μαρινόπουλου στην Καβάλα και μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε θα κάνει και επιπλέον προσλήψεις!

ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ

Τέλος, τα μπάνια του λαού είναι πραγματικότητα. Νωρίς νωρίς οι Καβαλιώτες τα ξεκίνησαν, κάτι που αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση