ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟΚ  για το παιχνίδι με την Καλαμαριά

Το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό είναι παρελθόν για την  ομάδα του ΑΟΚ καθώς  μπροστά του είναι το παιχνίδι με την Καλαμαριά, αγώνας γοήτρου και όχι βαθμολογικής σημασίας…  Ήδη η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε και από σήμερα οι παίκτες θα μπουν σε εντατικούς ρυθμούς..  Ο προπονητής του ΑΟΚ  Άγγελος Διγκόζης για το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό σχολίασε πως  « Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα καινούρια παιδιά που παίξανε στην Πτολεμαϊδα.  Δε με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Μπήκανε 4-5 παιδιά και τα πήγανε πολύ καλά, αυτό με ενδιαφέρει. Η εμφάνιση ήταν πολύ καλή»

Σε ότι αφορά το παιχνίδι με την Καλαμαριά δήλωσε ότι  «Αυτό που κάναμε με το Λαγκαδά, αυτό που κάναμε με την Καλαμαριά στον Α` γύρο και με τη Δόξα Δράμας πρόσφατα, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Να παίξουμε για την ιστορία μας, τους εαυτούς μας και την αξιοπρέπεια μας. Δυστυχώς σε αυτά τα παιχνίδια οποιαδήποτε αποτέλεσμα και να υπάρχει, θα βγουν ορισμένοι που θα πουν οτιδήποτε. Δυστυχώς μερικές φορές ασχολούμαστε με τους κακοπροαίρετους και δε βλέπουμε τα θετικά.  Με τη Δόξα Δράμας είχα προστατεύσει πάλι κάποιους παίκτες που ήταν στο όριο των καρτών. Το ίδιο έγινε και τώρα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Όπως αντιμετωπίσαμε το Λαγκαδά που τότε ήταν πρώτος, τη Δόξα Δράμας έτσι θα αντιμετωπίσουμε και τώρα τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Από εκεί και πέρα στο μεταξύ τους παιχνίδι ας λύσουν τις διαφορές τους . Εμείς θα παίξουμε για τη δική μας ομάδα».

ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Ο κ. Διγκόζης πρόσθεσε πως «η Δόξα Δράμας στάθηκε τυχερή και μας κέρδισε στο τελευταίο λεπτό. Τους είπαμε μπράβο. Αν και ο Απόλλωνας είναι καλύτερος και πιο τυχερός και μας κερδίσει, πάλι θα πούμε μπράβο. Κάποιοι λέγανε ότι θα πάμε στη Δράμα και θα φάμε 4 και 5 γκολ. Δυστυχώς γι` αυτούς χάσαμε στο 93’. Ο  Απόλλων έχει δείξει τη πιο σταθερή πορεία σε όλη τη Γ` Εθνική.  Από εκεί και πέρα είναι καλύτερη ομάδα από μας αυτή τη στιγμή αλλά είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι. Εμείς θέλουμε να είμαστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό μας, όταν θα τελειώσει το παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *