Συνεχίζεται η δίωρη αποχή των δικαστικών υπαλλήλων Καβάλας

Συνεχίζεται η δίωρη αποχή από τα καθήκοντα τους των Δικαστικών Υπαλλήλων Καβάλας  και αυτή την εβδομάδα.  Ο υπηρεσιακός πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Μπακολάς έκανε γνωστό ότι η αποχή θα ισχύει από τις 9 έως τις 11 το πρωί με κυρίαρχο αίτημα  την ενίσχυση σε προσωπικό.

 Όπως ανέφερε αρχικά «Είναι γεγονός πως οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται. Θα είναι απόφαση Γενικής Συνέλευσης αυτή που θα επικυρώσει την απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Και το λέω υπηρεσιακό γιατί  την περασμένη εβδομάδα  έγιναν εκλογές και εξελέγη νέο συμβούλιο το οποίο όμως δεν συγκροτήθηκε σε Σώμα οπότε την ευθύνη την έχει το απερχόμενο συμβούλιο.

 Τα αιτήματα των κινητοποιήσεων μας είναι τα ίδια, μια και δεν ικανοποιήθηκαν και αφορούν το πανελλαδικό επίπεδο. Την άλλη εβδομάδα η Ομοσπονδία μας θα έχει συνάντηση με τον υπουργό, το γενικό γραμματέα τα πολιτικά πρόσωπα δηλαδή και τις Δικαστικές Ενώσεις για την επίλυση των θεμάτων μας.

 Εμείς κύρια ζητάμε την πρόσληψη προσωπικού στην Θάσο, οι προσλήψεις γενικά προσωπικού και άλλα θεσμικά θέματα.

 Δεν κάνουμε πίσω, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ορισθεί καμία συνάντηση με το υπουργείο. Πιέζουμε, αναμένουμε και μένουμε σε κινητοποιήσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *