Συνάντηση των κατοίκων των Αγίων Αναργύρων για την πιθανή εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Αιμιλιανού

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση των κατοίκων των Αγίων Αναργύρων αναφορικά με την πιθανή εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Αιμιλιανού 14. Σύμφωνα με το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής κατά της εγκατάστασης κ. Χαράλαμπο Μητάκο σήμερα θα συναντηθούν με τον δήμαρχο Καβάλας για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών τους.

Ο κ. Μητάκος είπε ότι «μετά από καιρό, έγινε την Τρίτη μία πρόσκληση στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των Αγίων Αναργύρων να παραστούν μία ενημερωτική συνάντηση στο 25ο Δημοτικό, να δούμε πού βρίσκεται η υπόθεση της κεραίας στην Αιμιλιανού 14. Με λίγα λόγια μπορώ να πω ότι αυτή η υπόθεση έχει ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια, αλλά λίγο πριν τον δεκαπενταύγουστο η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας πήγε να εγκαταστήσει την κεραία. Βρέθηκε ότι δεν είχε όλα τα νόμιμα παραστατικά που επιτρεπόταν. Πιο συγκεκριμένα δεν είχε μία άδεια από την Υπηρεσία Νεοτέρων Κτηρίων της Ξάνθης και σταμάτησε άμεσα η διαδικασία εγκατάστασης. Ενώ λοιπόν προσκληθήκαμε κάποια στιγμή σε μία συνάντηση, για κάποιους λόγους αδιαθεσίας εκπροσώπου της εταιρείας από την Αθήνα δεν έγινε η συνάντηση, αναβλήθηκε. Κι ενώ περιμέναμε μία δεύτερη πρόσκληση, ξαφνικά μάθαμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία της εγκατάστασης κάνοντας αίτηση για να πάρει και την τελευταία άδεια που ήθελε. Υπήρχε κι ένας εμπαιγμός γιατί ζητήθηκε εν ολίγοις να γίνει μία πολύ κλειστή συνάντηση με λίγα μέλη από την Επιτροπή, πράγμα που δεν έγινε κι αποδεκτό από πλευράς μας γιατί δεν είχαμε λόγο να γίνει κάτι στα κρυφά.

Την Τρίτη έγινε μια ενημερωτική συνάντηση, θα προχωρήσουμε πιθανότατα σε ασφαλιστικά μέτρα συλλέγοντας υπογραφές από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο και μάλιστα αύριο (σ.σ. σήμερα) υφίσταται κι ένα ραντεβού που δεν έχει οριστικοποιηθεί με τον δήμαρχο Καβάλας για να μπορέσει να υπάρχει μια γενικότερη κινητοποίηση γύρω από αυτήν τη συγκεκριμένη κεραία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *