Συνάντηση Αντιπεριφεριεάρχη  Καβάλας Θεόδωρου  Μαρκόπουλου με τον βουλευτή Γ. Βρούτση

Όπως ήταν προγραμματισμένο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ.  Θεόδωρο Μαρκόπουλο επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο τομεάρχης της ΝΔ κ. Γιάννης Βρούτσης  και συνομίλησαν για θέματα εργασίας και πρόνοιας.

Στην συνάντηση οι δύο άντρες συζήτησαν θέματα που άπτονται της τοπικής επικαιρότητας , όπως θέματα εργασίας και κοινωνικής πρόνοιας που είναι το «χαρτοφυλάκιο» που  έχει αναλάβει ο κ Βρούτσης. «Τον ενημερώσαμε για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και είχαμε την δυνατότητα να συζητήσουμε μαζί πολλά πολιτικά θέματα ,δεδομένου πως  μαζί , είχαμε την  ευκαιρία να βρισκόμαστε στη κεντρική επιτροπή της ΟΝΝΕΔ πριν  από κάποιες δεκαετίες»,  ανέφερε  ο κ Μαρκόπουλος σε δηλώσεις του μετά την συνάντησή τους. «Τρέφω βαθιά εκτίμηση στο πρόσωπό του καθώς είναι και βαθύς γνώστης των θεμάτων που διαχειρίζεται, αλλά  είναι και ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Επίσης τον ενημερώσαμε πάνω στις εξελίξεις που υπάρχουν στο ζήτημα  της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων. Εκεί είναι σαφές ότι η νομοθεσία, όπως είναι διατυπωμένη, τα εργασιακά θέματα δεν σχετίζονται  με την διαδικασία της άδειας» σημείωσε χαρακτηριστικά. .

Από την πλευρά του ο κ.  Βρούτσης αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με πολλά στελέχη του κόμματος και φίλους του, όπου έγινε μια ενδελεχής συζήτηση που κράτησε πολλές ώρες και ψηλά το ενδιαφέρον για τα επίμαχα ζητήματα της καθημερινότητας του πολίτη που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της διαπραγμάτευσης.

Απαντώντας στο ερώτημα, πόσο θα επιβάρυνε οικονομικά την Ελλάδα η προοπτική μιας εκλογικής αναμέτρησης απάντησε ότι ένα τέτοιο κόστος είναι συγκεκριμένο. «Τα κόστη αυτά όμως υπολείπονται κατά πολύ του οφέλους που θα προκύψει από την αλλαγή πολιτικής σκυτάλης σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο. Διότι αν συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και την αξιολόγηση να κλείσει , με το κλίμα που αποπνέει αυτή η κυβέρνηση , με την ενοχοποίηση στην επιχειρηματικότητα , με το κλίμα το αντιεπενδυτικό που σπέρνει παντού, δεν υπάρχει προοπτική για την οικονομία. Γι αυτό λοιπόν το κόστος των εκλογών είναι πολύ μικρότερο από το όφελος που θα υπάρξει για την οικονομία και τον ελληνικό λαό» σημείωσε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση