Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κ. Αντωνιάδη με την ΠΑΕ ΑΟΚ

Συνάντηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΑΟΚ είχε σήμερα το πρωί  στο γραφείο του, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης.

”Ήρθαμε σαν ΑΟΚ και σαν ομάδα όλης της Π.Ε. Καβάλας, να σας παρακαλέσουμε να βρούμε ορισμένες λύσεις να μας βοηθήσετε όσο μπορείτε και ξέρουμε ότι πάντοτε βοηθάτε σε ό,τι γίνεται στην Καβάλα”, τόνισε στις δηλώσεις που έκανε προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Ντίνος Κανάκης. 

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

”Το βασικότερο θέμα μας είναι το οικονομικό! Αν μπορέσουμε να καλύψουμε αυτό το πρόβλημα θα ήταν ευχής έργον. Κάθε Κυριακή που περνάει υπάρχουν τόσα πολλά έξοδα που δεν μπορούν τρία ή τέσσερα άτομα να αντεπεξέρχονται σε αυτά. Όλη η ομάδα προσπαθεί με τον τρόπο της, να ανυψώσουμε το όνομα της Καβάλας που το κάνουμε κάθε Κυριακή εντός και εκτός έδρας”, συμπλήρωσε σχετικά ο κ. Κανάκης. 

ΔΙΑΦΗΝΙΖΕΤΑΙ

”Το γήπεδο δεν έχει κόσμο αλλά σιγά σιγά θα έρθει και με τις εμφανίσεις που κάνει η ομάδα. Θέλουμε όμως τη βοήθεια των τοπικών φορεών γιατί κι αυτοί παίζουν σημαντικό ρόλο. Η Καβάλα διαφημίζεται σε όλη την Ελλάδα, είναι η μόνη ομάδα ο ΑΟΚ που ακούγεται από την περιφερειακή μας ενότητα σε όλη τη χώρα και πέρνουμε τα εύσημα από όλους, γιατί είμαστε ιστορική και μεγάλη ομάδα”, ανέφερε από τη μεριά του ο Αντώνης Αντωνίου. 

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

”Κάνουν έναν τιτάνιο αγώνα! Τους παρακολουθώ εδώ και χρόνια, αξίζουν συγχαρητήρια. Έξω απ’ τον χορό λέμε όλοι πολλά τραγούδια, αλλά όταν έρθει η ώρα της πληρωμής οι άνθρωποι αυτοί ματώνουν. Δεν θα πω μεγάλα λόγια, καταλαβαίνω τον δύσκολο δρόμο που έχουν και δεσμευόμαστε ότι μέχρι τις αρχές του 2020 θα υπάρξει μια οικονομική στήριξη από την πλευρά της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”, υπογράμμισε από τη μεριά του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *