Συμμάζεμα επιχειρείται στον Αμυγδαλεώνα

Για 4 ημέρες χωρίς ρεύμα έμεινα οι δρόμοι του Αμυγδαλεώνα και με παρέμβαση του ΔΕΔΔΗΕ αποκαταστάθηκε το πρόβλημα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Πουρσαϊτίδη Δημήτρη  το πρόβλημα δεν αφορούσε τον Δήμο Καβάλας.

Σύμφωνα με τον ίδιο «Είναι αλήθεια ότι 4 ημέρες ήμασταν στο σκοτάδι και το πρόβλημα ήταν στους κεντρικούς δρόμους και όχι στα σπίτια. Μετά από συνεχή τηλεφωνήματα ήρθε τελικά συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ και έδωσε το ρεύμα στις γειτονιές.

Ήταν ένα πρόβλημα που προέκυψε από το ΔΕΔΔΗΕ και δεν αφορούσε το Δήμο Καβάλας. Το τι ήταν ακριβώς δεν το ξέρω αλλά ευτυχώς το ρεύμα ήρθε».

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Και πρόσθεσε πως «Εμείς τώρα πάμε πολύ καλά με τη νέα διοίκηση του Δήμου Καβάλας, η συνεργασία είναι πολύ καλή και όπως βλέπω μέρα με τη μέρα θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα.

Με την ύδρευση ευτυχώς τον τελευταίο καιρό πάμε πολύ καλά, δεν έχουμε κάποιο θέμα και τώρα που τελειώνει και η καλοκαιρινή περίοδος και οι αγρότες σταματούν τα ποτίσματα θα πάμε ακόμη καλύτερα και δεν θα έχουμε το πότισμα του κάμπου να μας παίρνει νερό.

Προσπαθούμε να μαζέψουμε τώρα τα κλαδιά και τα ογκώδη αντικείμενα. Είμαστε γενικά σε καλό δρόμο. Άλλαξε η διοίκηση του Δήμου Καβάλας και γίνεται επιτέλους η αποκομιδή όλων των αχρήστων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *