Συγχαρητήρια του Γ. Καλαντζή στους υποψηφίους των εκλογών

Ο πρώην υπουργός κ. Γιώργος Καλαντζής συνεχάρη τους υποψήφιους δημάρχους, Περιφερειάρχες και συμβούλους για τον πολιτικό πολιτισμό που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα.

Όπως τόνισε αρχικά «Νομίζω ότι πρέπει δημόσια να συγχαρώ για τον πολιτικό πολιτισμό που έχουν δείξει όλοι οι υποψήφιοι. Υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες της περιοχής μας έχουν δείξει έναν τρομερό πολιτικό πολιτισμό. Έχουν βέβαια τις αντιπαραθέσεις τους, τις αντιπαλότητες τους αλλά κρατήθηκε ένα επίπεδο καλό. Πιστεύω ότι θα πάει καλά και στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι τις εκλογές αυτός ο πολιτικός πολιτισμός αλλά πρέπει να τονισθεί ότι έγινε μια καλή δουλειά. Ο χαρακτήρας του καθενός είναι αυτός που έφερε το καλό τελικό αποτέλεσμα.

Μεγαλώνοντας ωριμάζουμε όλοι μας. Ένας άνθρωπος ώριμος ξέρει να φέρεται σωστά. Με εκπλήσσει βέβαια το γεγονός ότι δεν έχουμε καταλάβει γιατί ψηφίσαμε στις Ευρωεκλογές. Πάμε στις εκλογές και ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι αρχηγοί έχουν μετατρέψει την εκλογική αυτή αναμέτρηση, πρώτα ο κ. Τσίπρας θέλει να σωθεί πολιτικά και μετά έρχεται με τις κινήσεις του ο κ. Μητσοτάκης, σε πολιτική για εθνικό επίπεδο. Γιατί άραγε ο κ. Τσίπρας έδωσε τώρα τα 500αρια. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Όχι ότι οι άλλοι δεν έκαναν αντίστοιχες κινήσεις.

Αλλά ο κ. Τσίπρας κινήθηκε πολύ διαφορετικά. Εννοείται ότι τις εκλογές ένας τις έχει στα χέρια του και αποφασίζει πότε θα κάνει παιχνίδι. Η Βουλή και ο Πρωθυπουργός. Σωστά ο κ Μητσοτάκης έκανε πρόταση μομφής και ό,τι άλλο έπρεπε. Βέβαια οι ακροδεξιοί και πολλοί άλλοι τελικά πήγαν με τον κ. Τσίπρα. Δεξιά της δεξιάς δεν είναι ο κ. Καμμένος; Η κ. Κουντουρά και ο πατέρας της δεν ήταν εκπρόσωποι των βασιλικών; Η ίδια τώρα δεν κινήθηκε σε αυτό το επίπεδο και μετά πήγε στον κ. Τσίπρα;

Ακόμη και τα κότερα είναι σχέσεις συναλλαγής. Η κ. Παναγοπούλου πήρε τον κ. Τσίπρα βόλτα στο κότερο επειδή κάτι περίμενε. Αυτά δεν κατηγορούσε ο κ. Τσίπρας. Βγήκε για να μην κάνει αυτά που έκαναν οι άλλοι. Και αυτός σήμερα καπνίζει πούρο που κοστίζει 20 ευρώ το ένα….

Για μια ακόμη φορά θα δώσω συγχαρητήρια και πράγματι σε αυτές τις εκλογές πάμε αλλού». Μάλιστα  τόνισε θυμίζοντας ότι όποιος χάσει πρέπει να πάει σε εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *