Στόχος για τους ξενοδόχους της Καβάλας η διατήρηση της τουριστικής κίνησης στα περυσινά επίπεδα

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς κινείται η φετινή τουριστική κίνηση στον Νομό Καβάλας με στόχο των ξενοδόχων να κυμανθεί στα περυσινά επίπεδα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας κ. Αντώνη Μιτζάλη οι ξενοδόχοι επιδιώκουν να διατηρήσουν τα τουριστικά τους κεκτημένα.

Όπως ανέφερε «Πράγματι είμαστε ήδη στο τέλος του Ιουνίου και έχουμε μια εικόνα μια και έχει ξεκινήσει η θερινή περίοδος μετά τις 15 Ιουνίου βέβαια. Αυξήθηκαν οι ροές από τον τουρισμό από τα Βαλκάνια και δεν είμαστε ακόμη στα επίπεδα που ήμασταν πέρσι αλλά πιστεύουμε ότι η σεζόν θα κινηθεί καλά με στόχο βέβαια να πιάσουμε τα περσινά επίπεδα μια και δεν πιστεύουμε ότι αυτά θα τα ξεπεράσουμε. Υπάρχει μια ανησυχία βέβαια μια και το ρεύμα δεν είναι τόσο μεγάλο όσο το περσινό αλλά ευελπιστούμε ότι στο τέλος θα κρατηθούμε στα περσινά επίπεδα.

Οι Ευρωπαίοι είναι σε μια ικανοποιητική τροχιά και το Αεροδρόμιο της Καβάλας έχει δείξει μια σταθερότητα φέτος. Δεν έχουμε άνοδο, κάποιες πτήσεις όπως αυτές της Μόσχας έχουν καταργηθεί και εκεί πάλι υπάρχει μια τάση να ακολουθούμε τα περσινά νούμερα και όχι να τα υπερβαίνουμε.

Σχετικά καλά είμαστε, η κίνηση άρχισε εν μέσω καλοκαιριού αλλά η ανησυχία υπάρχει για κάποιους που είχαν συνηθίσει κάθε χρόνο να πηγαίνουν καλύτερα. Φέτος δεν το βλέπουμε να γίνεται και στόχος είναι να διατηρήσουμε τα περσινά αποτελέσματα».

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Πρόσθεσε δε πως «Στην πόλη της Καβάλας έχουμε Τούρκους που φθάνουν με το αυτοκίνητο τους αλλά για εμάς το βασικό ρεύμα δεν είναι τόσο από την Τουρκία όσο από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Και εκεί έχουμε μια σταθερότητα. Οι Τούρκοι αυτή την στιγμή ξοδεύουν κατά κεφαλήν λιγότερο αλλά δεν παύουν να αγαπούν την περιοχή και να την προτιμούν όταν έχουν να κάνουν διακοπές περισσότερες από τρεις μέρες.

Οι Έλληνες έχουν και τις εκλογές που καθυστερούν πολύ τις αποφάσεις και περιμένουν να δουν πως θα πράξουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *