Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Γιάννης Πασχαλίδης για το θέμα της έλλειψης προσωπικού στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας

Σοβαρό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Στο πλαίσιο αυτό ο βουλευτής κ. Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ζήτησε να ενισχυθεί με προσωπικό η Αστυνομική Διεύθυνση. Από το υπουργείο υπήρξε η διαβεβαίωση ότι θα μεριμνήσουν για την επίλυση του προβλήματος.

Ο κ. Πασχαλίδης δήλωσε ότι «έχω μιλήσει και με τον αστυνομικό διευθυντή κ. Ίμβρο και γνωρίζω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού Πήγα στο υπουργείο και ζήτησα να έχουμε αύξηση προσωπικού με 5-6 άτομα για να συνδράμουν στο δύσκολο και πετυχημένο έργο της Αστυνομίας. Έχουμε πολύ καλή αστυνομία στην Καβάλα με πάρα πολύ καλό προσωπικό. Φυσικά πρέπει κι εμείς να συμβάλλουμε για να ενισχυθεί και με ανθρώπινο δυναμικό αλλά και με διάφορα άλλα μέσα.

Στο υπουργείο κατάλαβαν το σοβαρό πρόβλημα που έχουμε και πιστεύω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε αύξηση δύναμης του προσωπικού Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα βοηθήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο περιβάλλον.

Υπάρχει και το θέμα της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή μας. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε την κατάσταση ώστε να αποτρέψουμε τους μετανάστες να περνάνε μέσα από την Εγνατία Οδό και να μπουν σε χώρους ελεγχόμενους. Γίνεται μια προσπάθεια από την κυβέρνηση και όλοι θέλουμε να συνδράμουμε σ’ αυτό».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

«Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας κ. Γιάννης Πασχαλίδης, κατά την επίσκεψή του στο Γραφείο Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, μεταξύ των λοιπών ζητημάτων που συζητήθηκαν, αναφέρθηκε στην άμεση ανάγκη για αύξηση του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, προκειμένου να συνδράμουν στο δύσκολο έργο που επιτελείται. Από την πλευρά του Υπουργείου υπήρξε η δέσμευση ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας θα στελεχωθεί τόσο με το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό όσο και με οτιδήποτε άλλο χρειαστεί για την ασφαλή και επιτυχή διεξαγωγή των επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας».

ΔΙΟΔΙΑ

Για το θέμα των διοδίων στην Άσπρη Άμμο σχολίασε ότι «έχω ξεκινήσει αυτήν την ιστορία και τηλεφωνικά και πήγα ο ίδιος στη διεύθυνση της Εγνατίας Οδού. Μου είχαν πει τις σκέψεις τους πώς θα μπουν τα διόδια, γιατί υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με τους επαγγελματίες της Άσπρης Άμμου και της περιοχής του εθνικού σταδίου. Μας είχαν υποσχεθεί τότε το Νοέμβριο ότι μέσα σε μία εβδομάδα θα έχει τελειώσει το θέμα. Κάποιοι προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τις δηλώσεις που έκανα. Πιστεύω ότι έκανε λάθος η Εγνατία μ’ αυτές τις παρατάσεις. Έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην Καβάλα και πρέπει αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει. Πρέπει να μας πει η Εγνατία τι ακριβώς θέλει, τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσει να απελευθερώσει το χώρο. Θα επισκεφθώ ξανά τη διεύθυνση να δούμε τι θα γίνει, γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *