ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Στον ΓΣ Ελευθερούπολης ο Διογένης Γοργόνης

Όπως έγινε γνωστό, σε μια σημαντική προσθήκη που θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στην παρθενική χρονιά του στην Α2 Εθνική κατηγορία, προχώρησε ο ΓΣ Ελευθερούπολης. Το συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου απέκτησε τον Διογένη Γοργόνη, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της Αθήνας, ως δανεικός από το Περιστέρι όπου και ανήκε. Ο 20χρονος αθλητής που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Καβαλιώτικου μπάσκετ, έχει παρουσία σε όλες τις Εθνικές ομάδες μέχρι και τη Νέων και παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει την εμπειρία έχοντας συμμετοχές σε πρωταθλήματα της Α2 και της Β’ Εθνικής κατηγορίας.  Πέρσι μάλιστα πανηγύρισε την άνοδο της Δάφνης Δαφνίου στην Α2 Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Η ανακοίνωση με την οποία ο ΓΣΕ καλωσορίζει το νέο μέλος της οικογένειας του αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Διογένη Γοργόνη. Ο Διογένης Γοργόνης γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1998 και έχει ύψος 1.94. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και δόθηκε δανεικός στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Το 2014-15 εντάχθηκε στον Απόλλωνα Πατρών και σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε στην Α1. Έκανε το ντεμπούτο του εναντίον του Ολυμπιακού (2 π.) κι έπαιξε και στο ματς του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ (4 π.). Το 2015 πήγε στο Περιστέρι και το 2017 δόθηκε δανεικός στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Την περίοδο 2018-2019 δόθηκε δανεικός από το Περιστέρι στη Δάφνη Δαφνίου. Είναι διεθνής με τις Εθνικές Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων, Νέων. Καλώς ήρθες Διογένη στην οικογένεια του ΓΣΕ».

ΠΑΡΕΛΘΟΝ…

Αντίθετα  εδώ λίγες ημέρες, ο Τάσος Σπυρόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Η συνεργασία των δύο πλευρών κράτησε λίγες ημέρες και ο λόγος του «διαζυγίου» είχε να κάνει με προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους του έμπειρου αθλητή. Η ανακοίνωση του ΓΣΕ αναφέρει σχετικά: «Ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Τάσο Σπυρόπουλο που δυστυχώς κράτησε λίγες μέρες και οφείλεται σε απόφαση του ίδιου για καθαρά προσωπικούς, οικογενειακούς λόγους. Από την πλευρά μας, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *