Στις 9 Αυγούστου η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για τις απολύσεις των εργαζομένων της ΒΦΛ

Συνεχίζονται οι αγώνες για τους απολυμένους και απεργούς της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων, ενώ στις 9 Αυγούστου θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα για τις απολύσεις τους. Σχετικές δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Νίκος Βογιατζίδης.

Συγκεκριμένα ο κ. Βογιατζίδης ανέφερε πως «δικαστικά κινούμαστε όπως κινούμαστε. Θα καταθέσουμε κι άλλα ασφαλιστικά μέτρα, συνέχεια θα έχουμε τέτοιες ιστορίες μέχρι να μπουν όλοι οι εργαζόμενοι μέσα όπως τελευταία είχε δικαιωθεί ο συνάδελφος. Στο εργοστάσιο δεν έχει αλλάξει κάτι, δυστυχώς η διοίκηση επιμένει στη σκληρή στάση, προχωράει σε παράνομες απολύσεις μέσω ψευδών μηνύσεων τις οποίες καταθέτει εναντίον μας προκειμένου να μας απολύει χωρίς αποζημιώσεις και χωρίς να μπορούμε να βγούμε στο επίδομα ανεργίας. Η διοίκηση η οποία από βιομηχανία λιπασμάτων έχει μετατρέψει το εργοστάσιο σε βιομηχανία μηνύσεων και απολύσεων, έχει σπρώξει ήδη 109 συναδέλφους στο δρόμο χωρίς καν να τους αποζημιώνει».

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

Αναφορικά με την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων την προσεχή Τρίτη, ο κ. Βογιατζίδης σχολίασε ότι «είναι μια πρώτη μάχη, αφορά κάποιους εργαζόμενους όχι όλους, αλλά είναι η πρώτη εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων. Από αυτήν τη διαδικασία περιμένουμε να προχωρήσουμε αμέσως μετά για να βγει η εντολή να μπει ο κόσμος μέσα να δουλέψει. Με όλα τα δικαιώματά τους όπως φωνάζουμε, προκειμένου να αναδειχτούν οι παρανομίες που έχει κάνει η πλευρά του κ. Λαυρεντιάδη προκειμένου να αναδειχτεί η αλήθεια για το τι ακριβώς έχει συμβεί στο εργοστάσιο γενικότερα. Θα είναι μια πρώτη δικαίωση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση