«Στις 22 Μαΐου σύσκεψη Οργανωτικής Επιτροπής για το φετινό  Air Sea Show» ανακοινώνει ο Διευθυντής του  Παναγιώτης Γεωργιάδης

Σε εξέλιξη είναι  ο προγραμματισμός για το φετινό  Air Sea Show που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην Καβάλα αλλά  και για πρώτη φορά  και στην Πέραμο τον Ιούνιο.  Ο Διευθυντής του κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης σε δηλώσεις του τόνισε πως προσπαθούν να κλείσουν όλες τις συμφωνίες.

Αρχικά ανέφερε ότι «Απέχουν λιγότερο από δύο μήνες και έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά το απόθεμα και το μέγεθος των σχημάτων που θα πάρουν μέρος στο αεροπορικό κομμάτι. Θα δούμε μάλιστα στην συνέχεια αν θα αυξηθεί η συμμετοχή.

Από την άλλη ο προϋπολογισμός έπεσε μια και η συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας από τις 30 χιλιάδες έπεσε στις 24.600 ευρώ. Και αυτό έγινε τώρα τελευταία. Το γιατί έγινε είναι γιατί τόσα επιτρέπει ο νόμος να δώσουν, τόσα θα μας δώσουν.

Μειώθηκε ένα ποσοστό, το οποίο βέβαια νομίζω ότι δεν θα μας επηρεάσει. Και μιλάμε για χρήματα που δεν έχουν εκταμιευθεί. Μιλάμε για μια  ιστορία 110 χιλιάδων ευρώ που είναι αναγκαία για τις προκαταβολές που θέλουν τα δύο σχήματα. Αυτά τα λεφτά θα δοθούν βέβαια από την Δημοτική Επιχείρηση Καβάλας  ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Αλλά θα δούμε και στην πορεία άλλα μετέωρα μηνύματα. Και στο τέλος τέλος τι έγινε που έφυγαν κάποια ποσά; Και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού  κ. Αντωνιάδης θα πάει στον ΕΟΤ και στο υπ. Τουρισμού για να διεκδικήσει κάποια χρήματα. Ευκαιρία να δοθούν τα 2 χιλιάδες ευρώ που μας οφείλει από πέρσυ ο ΕΟΤ. Και ευχαριστούμε το ΩΚΕΑΝΙΣ για την υπομονή του».

ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε ό,τι αφορά τα αεροπορικά σχήματα, είναι έτσι και αλλιώς υπερδιπλάσια του περσινού σόου. «Στις 22 Μαΐου θα κάνουμε επίσης σύσκεψη της Οργανωτικής Επιτροπής ενώ δρομολογείται σύσκεψη και σε άλλα επίπεδα. Στο πλαίσιο του σόου δεν μπορώ να πω αν θα βάλουμε επίδειξη μόδας. Ο χαρακτήρας του σόου είναι μεγάλος και έχει πολλά πλοκάμια γύρω του, τα οποία εκτιμώ ότι δεν θα επηρεάσουν τον θεσμό. Δεν θα αλλάξουν τις προοπτικές στο εμπορικό κομμάτι. Αυτή είναι μια θεωρητική προσέγγιση αλλά όλα εξετάζονται».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση