Στις 22 και 23 Ιουνίου το 11ο Wood Water Wilde Festival

Θεσμός έγινε το Φεστιβάλ Wood Water Wild στην Παλιά Καβάλα που έχει πλέον συμπληρώσει 11 χρόνια ζωής. Σύμφωνα με το μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιάς Καβάλας κ. Γιάννη Προμούσα η φετινή διοργάνωση θα γίνει στις 22 και 23 Ιουνίου.

Ο κ. Προμούσας δήλωσε ότι «με το σύλλογο της Παλιάς Καβάλας κάθε χρόνο ετοιμάζουμε ένα μοναδικό φεστιβάλ στο περιβαλλοντικό μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας. Στο Σύλλογο Παλιάς Καβάλας διετέλεσα επί 10 χρόνια πρόεδρος. Αυτήν τη στιγμή παραμένω μέλος του συλλόγου και συνεργάζομαι στην οργάνωση του Φεστιβάλ. Είναι το Wood Water Wilde Festival, είναι το 11ο κατά σειρά. Θεωρώ ότι είναι ένα φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής μας. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο εναλλακτικό φεστιβάλ υπαίθριων δραστηριοτήτων και μουσικής που υπάρχει στην Ελλάδα, όσον αφορά το ύφος του. Δεν είναι καθαρά μουσικό φεστιβάλ, δεν είναι φολκλορικό φεστιβάλ όπως είναι κάποια άλλα. Είναι ένας συνδυασμός εναλλακτικών δράσεων με δυνατότητες συμμετοχής στην άθληση, στις εναλλακτικές δράσεις, στις υπαίθριες δραστηριότητες, αναρρίχηση, τοξοβολία. Ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε εργαστήρια και θεωρώ ότι είναι ένα διήμερο μέσα στη φύση που μόνο οφέλη μπορεί να αποκομίσει κάποιος. Να απολαύσει τη φύση και να πάρει μηνύματα περιβαλλοντολογικά, οικολογικά, να έρθει σε επαφή με την τέχνη, τον πολιτισμό, με το περιβάλλον και γιατί όχι να αθληθεί.

Ετοιμαζόμαστε ήδη και συνεργαζόμαστε με τη Δημωφέλεια. Είναι σε εξέλιξη και το συναυλιακό, για τις συναυλίες που ετοιμάζουμε. Πολύ σύντομα θα έχουμε νεότερα τα οποία θα τα ανακοινώσουμε σύντομα. Το 11ο Φεστιβάλ Wood Water Wild είναι στις 22 και 23 Ιουνίου στο περιβαλλοντικό μονοπάτι Παλιάς Καβάλας, στο χώρο του νερόμυλου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *