« Στις 17 και 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Φεστιβάλ Wood Water Wild Festival στην Παλιά Καβάλα» ανακοινώνει ο Γιάννης Προμούσας

Στις 17 και 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Φεστιβάλ Wood Water Wild Festival στην Παλιά Καβάλα για τους λάτρεις της φύσης και των ορεινών δράσεων όπως ανέφερε το μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιάς Καβάλας κ. Προμούσας Γιάννης.

Ο κ. Προμούσας σημείωσε ότι «Είναι το Wood Water Wild Festival, μια διοργάνωση που φέτος το καλοκαίρι θα λάβει χώρα στις 17,18 Ιουνίου για ένατη χρονιά. Ένα Φεστιβάλ που πλέον έχει να παρουσιάσει πολλές δράσεις στην εκτέλεση του.

Είναι ένα εναλλακτικό φεστιβάλ και φυσικά κάθε χρόνο προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε την μορφή του, κάτι να προσθέσουμε κάτι να βάλουμε για να προχωρήσουμε παραπέρα. Φέτος θέλουμε να ενισχύσουμε τα συναυλιακά γεγονότα για αυτό και βρισκόμαστε ήδη σε συμφωνία και αρχικές επαφές όμως με σχήματα, με συλλόγους με όποιον είναι διαθέσιμος προκειμένου να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ακολούθως ανέφερε ότι «Εδραιωνόμαστε ενώ πλέον μιλάμε για ένα Φεστιβάλ που διοργανώνεται κυρίως από το Δήμο Καβάλας και την Δημοτική Επιχείρηση  «Δημωφέλεια»  συνεπικουρικά με τον Σύλλογο Παλιάς Καβάλας και δίδει μια εναλλακτική ώθηση στον κόσμο προς κάτι διαφορετικό στην φύση, στο περιβάλλον, στις εναλλακτικές δραστηριότητες γενικότερα.

Ένα φεστιβάλ μέσα στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Περιβαλλοντικού Μονοπατιού της Παλιάς Καβάλας. Με 2 επίσημους αγώνες ορεινού τρεξίματος και ορεινής ποδηλασίας. Με δραστηριότητες υπαίθρου (αναρρίχηση, τοξοβολία, flying fox κ.α.). Με οικολογικά εργαστήρια, εργαστήρια για παιδιά. Με εικαστικές δράσεις. Με συναυλίες και Dj’s. Με διαλέξεις και παρουσιάσεις. Με μια έκθεση χειροτεχνίας, παραδοσιακών προϊόντων και βιβλίου. Και με πολλές ακόμη εκδηλώσεις που θα ανακοινώνονται όσο πλησιάζουμε στο τριήμερο της διοργάνωσης. Με δράσεις μαγειρικής, με εκδηλώσεις για παιδιά, με συναυλίες, ένα ακόμη ωραίο διήμερο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση