Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Μόσχας ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Μόσχας λαμβάνει μέρος ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, μία μεγάλη ευκαιρία για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας ΑΜΘ και του Ν. Καβάλας ειδικότερα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε πως «συμμετέχω στην αντιπροσωπεία της Περιφέρειας ΑΜΘ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Μόσχας, η οποία είναι και το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στην αχανή χώρα της Ρωσίας. Και προσπαθούμε να προβάλλουμε την Περιφέρειά μας όσο μπορούμε περισσότερο, στο πλαίσιο της προσπάθειας την οποία κάνει ο ΕΟΤ. Είναι σχεδόν στο σύνολό τους όλες οι Περιφέρειες, συμμετέχει επίσης και ένας αριθμός από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, συμμετέχει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, συμμετέχουν και πολλοί άλλοι φορείς που ασχολούνται με τον τουρισμό. Σε αυτήν την κατεύθυνση δίνουμε το «παρών» και εμείς ως Περιφέρεια για όλες τις περιοχές της και πιστεύω ότι ο απολογισμός ο οποίος θα προκύψει θα είναι θετικός, παρά το γεγονός ότι όπως και να το κάνουμε δεν είμαστε οι μεγάλες δυνάμεις του τουρισμού. Δεν είμαστε η Κρήτη, δεν είμαστε η Ρόδος, παρόλα αυτά είμαστε μια σταθερά ανερχόμενη δύναμη».

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ

Σχολιάζοντας ο κ. Μαρκόπουλος το γεγονός της επικείμενης έναρξης απευθείας πτήσεων προς και από την Καβάλα για πόλεις της Ρωσίας και της Λευκορωσίας, σημείωσε πως «θα εργαστούμε για να μπορέσουμε να το διευρύνουμε και να μπορέσουμε να τις πολλαπλασιάσουμε, να μπορέσουμε να τις αυξήσουμε. Είναι δρομολογημένες και οι επαφές με τους ανθρώπους από τις συγκεκριμένες πόλεις, θα τα συζητήσουμε όταν θα είμαι πίσω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση