Στηρίζουν τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας τα Λιπάσματα Καρβάλης ΑΕ

Ένα σημαντικό χρηματικό ποσό δώρισε η εταιρεία «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης ΑΕ» στον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς στο νομό Καβάλας.

Την επιταγή επέδωσε στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Βασίλη Θεοδωρίδη η Διευθύντρια της εταιρείας κ. Θεοδώρα Κουλουρά, η οποία δήλωσε ότι  «Είμαστε αρωγοί και υποστηρίζουμε κάθε ομάδα της Καβάλας, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους νέους της πόλης που αποτελούν το μέλλον μας. Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας είναι ένας από τους πιο ισχυρούς στην Καβάλα με μεγάλες διακρίσεις πανελλαδικά και παγκόσμια. Γι’ αυτό η εταιρεία «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης ΑΕ» αποφάσισε να στηρίξει στον ΣΟΚ, ώστε να συνεχίσει το σημαντικό του έργο και να αυξήσει τις διακρίσεις του».

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναφερόμενη στη γενικότερη κοινωνική προσφορά της εταιρείας, η κ. Κουλουρά τόνισε ότι η «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης ΑΕ» στηρίζει ποικίλες δραστηριότητες φορέων και συλλόγων.

« Έχουμε προσφέρει στήριξη σε δημοτικά σχολεία, συμβάλλαμε στον καθαρισμό και την συντήρηση πάρκων, υποστηρίξαμε τον θεσμό των μουσικών σχολείων και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία της Καβάλας, ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κουλουρά. Πρόσθεσε δε, ότι κάθε χρόνο η λιπασματοβιομηχανία συνεργάζεται με πανεπιστήμια της Βόρειας Ελλάδας, υποδεχόμενη στις εγκαταστάσεις φοιτητές για ξενάγηση και ενημέρωση, ή απασχολώντας φοιτητές στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *