Στην Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου θα συμμετάσχει η Περιφέρεια ΑΜΘ από την Δευτέρα, θα προβληθεί η Θάσος

Στην τουριστική Έκθεση του Λονδίνου θα συμμετάσχει η Περιφέρεια ΑΜΘ από την Δευτέρα και για 3 ημέρες. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Αντωνιάδη Κώστα στην έκθεση θα προβληθεί ιδιαίτερα η Θάσος.

Όπως τόνισε αρχικά «Από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου ξεκινά η έκθεση του Λονδίνου. Διαρκεί τρεις ημέρες, διαρκεί Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 7, 8 και 9 Νοεμβρίου και είναι η μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται στην Ευρώπη και μπορώ να πω και παγκοσμίως.

Συμμετέχουν όλες οι χώρες του πλανήτη και όλα τα μεγάλα τουριστικά γραφεία και γενικά και εταιρείες και άνθρωποι που εξειδικεύονται στον τουριστικό κλάδο.

Εκεί θα υπάρξουν θεματικές ενότητες για την αειφορία, για τη βιώσιμη ανάπτυξη αλλά και για την τουριστική προβολή της Ευρώπης και μέριμνα για να αντιμετωπίσει και να μπορέσει να εκμεταλλευθεί το μεγάλο τουριστικό ρεύμα που αναμένεται για το 2018 από την Κίνα.

Υπολογίζεται ότι 500 εκ. Κινέζοι θα έρθουν στην Ευρώπη μέχρι το 2020 για αυτό και η Ε.Ε. και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού έχουν επεξεργασθεί διάφορα πρότζεκτ προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την υποδοχή τόσων πολλών Κινέζων τουριστών».

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Πρόσθεσε δε πως «Άλλωστε χρειάζονται συνεργασίες μεταξύ των κρατών της Ε.Ε. πια για να μείνουν οι Κινέζοι. Τουρίστες που έρχονται για 15 ημέρες και ταξιδεύουν πια όχι σε μια μόνο χώρα αλλά σε περισσότερες. Για αυτό και χρειάζονται συνέργειες μεταξύ των χωρών της Ε.Ε.|».

Ο ίδιος εκτιμά ότι είναι πολύ σημαντική η έκθεση της Ευρώπης και προσθέτει ότι θα υπάρξει προβολή της Περιφέρειας μας και διάφορες επαφές με μεγάλα τουριστικά γραφεία.

«Θα δούμε πως μπορούμε να διαφημίσουμε το νησί της Θάσου με ξεχωριστή διαφήμιση μάλιστα και δη με διαδραστικό περιεχόμενο. Η έκθεση αυτή έχει μεγάλη σημασία και για την Περιφέρεια μας και για την Καβάλα και την Θάσο. Μόλις κλείσει η οριστική συμφωνία θα ενημερώσουμε άπαντες για να δείξουμε τι κάνουμε για τον τόπο μας, με στόχο την απόλυτη διαφήμιση της περιοχής μας» κατέληξε ο ίδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *