Στην προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής πρόκειται να προχωρήσει η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας

Η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας πρόκειται να προχωρήσει στην προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση του κτηρίου της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής στο συγκρότημα του πρώην Σανατορίου. Ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από επενδυτές για τη μετατροπή του κτιρίου σε ξενοδοχείο, ενώ ο πρόεδρος της Εταιρείας κ. Αρχέλαος Γρανάς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα εκδηλωθεί και επισήμως ενδιαφέρον για την εκμίσθωση του κτιρίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο κ. Γρανάς πως «η εκμίσθωση προχωράει και σύντομα θα είναι στον αέρα μια προκήρυξη ενδιαφέροντος για όσους θα ήθελαν να το δουν και να προσφέρουν υπό μορφή ενοικίου ανάλογα τι θα κάνουν ένα σχέδιο σαν master plan σύντομα. Γιατί έχουμε πλέον ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες και από τα Διοικητικά Συμβούλια και από τους real estate που μας έχουν βγάλει μια τιμή κατά προσέγγιση για το ενοίκιο και τις επόμενες ημέρες θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε αυτόν το διαγωνισμό και να έχουμε τις προσφορές για να προχωρήσουμε στην εκτίμηση αυτών και μετά στη διαδικασία ενοικίασης. Μένει να ετοιμάσουμε το χαρτί και να το στείλουμε στα μέσα για να προχωρήσει η διαδικασία».

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ο κ. Γρανάς επιβεβαίωσε ότι υπάρχει εκφρασμένο ενδιαφέρον από υποψήφιους επενδυτές και συμπλήρωσε πως «θα δούμε αφού φτάσουμε στην τελική φάση τι σκέφτονται και οι ίδιοι. Να δούμε τι θα γίνει τελικά, θα προσφέρουνε, ή θα τραβηχτούνε; Έχουν δει τις κτηριακές εγκαταστάσεις αυτοί που ενδιαφέρθηκαν και περιμένουν και αυτοί οι άνθρωποι τις διαδικασίες. Θα δούμε αν θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Αυτά που ζήτησαν τους τα είπαμε με λίγα λόγια, πήγαν κι είδαν τους χώρους, τώρα τι σκέφτονται να κάνουν θα γίνει αυτό εφόσον θέλουν να συμμετέχουν θα μας πουν. Αυτός ο χώρος πρέπει να αξιοποιηθεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Αν μείνει έτσι θα καταστραφεί εντελώς και είναι κρίμα γιατί ξοδεύτηκαν και αρκετά χρήματα το προηγούμενο χρονικό διάστημα με την προηγούμενη διοίκηση χωρίς να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα και βέβαια δεν μπορούμε ως Ιατρική Εταιρία να εξυπηρετήσουμε το σκοπό που είναι κοινωφελείς παροχές στην πόλη της Καβάλας. Δεν έχει και νόημα να υπάρχει και σαν εταιρία εκτός από τον Παιδικό Σταθμό που έχουμε και λειτουργούμε, δυσκολευόμαστε οικονομικά. Αν δεν έχεις και έσοδα κι είναι υποχρεωτικό να έχουμε κι έναν υπάλληλο γιατί όλοι οι γιατροί που είμαστε στο Διοικητικό Συμβούλιο δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με τις λεπτομέρειες όλη μέρα. Την Κυριακή μάλιστα θα γίνει και η μετακόμιση από τα γραφεία της Βενιζέλου στον Αμυγδαλεώνα που έχουμε νοικιάσει και εκείνο το κτήριο, είναι κάποιες διαδικασίες τις οποίες πρέπει να τις τρέχει ένα άτομο. Η μεταφορά των τηλεφώνων, να πηγαίνει στην τράπεζα μαζί με τον ταμία να κάνει τις πληρωμές που χρειάζονται, ΔΕΗ, ΟΤΕ κι όλα αυτά, είναι μια διαδικασία που αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε και έναν υπάλληλο που τον έχουμε χρόνια και είναι εξαιρετική υπάλληλος η κ. Ράνια και αυτά όλα όμως είναι έξοδα τα οποία πρέπει να τα καλύψουμε. Η προκήρυξη πιστεύω ότι μέχρι τις 20 του μήνα θα βγει. Να τη συντάξουμε με δικηγόρο και θα τη βγάλουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *