Στην Καβάλα το Σάββατο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης

Το Σάββατο το πρωί θα βρεθεί στην Καβάλα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Στις 11 το πρωί θα μιλήσει στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας και στην συνέχεια θα έχει σειρά επαφών όπως έγινε γνωστό από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Παράσχο Αγανικόλα.

Ο κ. Αγανικόλας δήλωσε για το θέμα ότι «το Σάββατο το πρωί αναμένουμε τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη. Θεωρώ πάρα πολύ σημαντική την επίσκεψή του σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος. Θα τον υποδεχθούμε στο αεροδρόμιο και μετά θα πάμε σε μία ομιλία στο ξενοδοχείο Γαλαξίας στις 11 το πρωί. Γνωρίζω και καταλαβαίνω ότι η ώρα είναι δύσκολη γιατί πολλοί συνάδελφοι και φίλου που θέλουν να έρθουν, έχουν τις δουλειές τους. Πάντως αξίζει να ακούσουμε τι θα πει για όλες τις γεωπολιτικές εξελίξεις που μας βαραίνουν άμεσα εδώ στην περιοχή. Θεωρώ ότι υπάρχει λύση αυτήν τη στιγμή και αυτή είναι ο ευρω-σκεπτικισμός. Αυτό που πρεσβεύουμε όλοι εμείς στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και πρώτος εγώ ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του. Πιστεύουμε σε μία Ευρώπη των εθνών και όχι σε μία γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. Κι αυτό το διακύβευμα των Ευρωεκλογών, γι’ αυτό και θεωρώ πολύ σημαντική τη ψήφο στις Ευρωεκλογές. Θα παραβρεθούμε εκεί, θα κάνουμε μία ομιλία η οποία το θέμα της είναι οι επερχόμενες Ευρωεκλογές, στις 26 Μαΐου».

ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ

Ο κ. Αγανικόλας πρόσθεσε ότι «Ο κ. Καρατζαφέρης θα έχει και μία σειρά επαφών. Θα συναντήσουμε τον Σεβασμιότατο και κάποιους άλλους φορείς και σωματεία και θα γίνουν πολλές συναντήσεις. Ο πρόεδρος έχει αποδείξει την αξία του στο Ευρωκοινοβούλιο. Θεωρείται ο ευρωβουλευτής με τις περισσότερες ερωτήσεις. Και ο ευρω-σκεπτικισμός που πρεσβεύει πλέον, είναι η ανερχόμενη διακυβέρνηση στην Ευρώπη. Σύμφωνα με άρθρο των Financial Times, οι ευρω-σκεπτικιστές φέτος στις εκλογές αναμένεται να καταλάβουν περίπου 200 θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο. Οπότε μιλάμε για ριζική ανατροπή μιας Ευρώπης όπως τη γνωρίζαμε. Προς το καλύτερο, προς τον κόσμο, προς τους ανθρώπους, προς τους ελεύθερους επαγγελματίες, προς τα έθνη, προς τα κράτη, προς όλους. Πιστεύω ότι αυτήν τη στιγμή είμαστε η μοναδική λύση. Γιατί ακόμη αν δούμε και την πολιτική που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία –για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρομαι καθόλου- στην ουσία τα ίδια πράγματα λένε. Διαφωνούν σε κάποια επιμέρους».

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

Για την αξία της Ευρωβουλής στην πολιτική σκηνή, είπε ότι «πιστεύω  στην αξία της –γι’ αυτό και κάλεσα τον κ. Καρατζαφέρη στην Καβάλα, ενώ θα κάνουμε και περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα- ότι η πιο σημαντική ψήφος των Ελλήνων πρέπει να δοθεί για την Ευρωβουλή. Θεωρώ ότι εκεί, πλέον, παίρνονται όλες οι αποφάσεις. Και πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι εκεί μέσα να πουν το σωστό, το δίκαιο και τη λογική. Και βασικά τις αλήθειες. Πρέπει να βρεθεί κάποιος εκεί και να πει τι περνάει ο ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε έναν λαό. Δεν μπορεί ένας ολόκληρος λαός να φτωχοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια. Δεν μπορεί να παίρνουν οι τράπεζες τα σπίτια του κόσμου. Πρέπει να μπει ένα φρένο. Γι’ αυτό και λέμε ευρω-σκεπτικισμός. Είμαστε οι πρεσβευτές του στην Ελλάδα και πιστεύω ότι η ανατροπή σ’ αυτές τις εκλογές θα είναι ριζική. Τα πράγματα θα αλλάξουν, καθώς ο κόσμος έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει. Δεν γίνεται ολόκληρα έθνη και κράτη να προσκυνάνε την κα Μέρκελ και την παρέα της. Γι’ αυτό κάνουμε τον αγώνα μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *