Σταμάτησαν οι εργασίες στην Παιδική Χαρά Αμυγδαλεώνα λόγω του ότι δεν πληρώθηκε ο εργολάβος

Σταμάτησαν οι εργασίες στην Παιδική Χαρά Αμυγδαλεώνα λόγω του ότι δεν πληρώθηκε ο εργολάβος. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αμυγδαλεώνα κ. Πουρσαϊτίδης δήλωσε ότι ο ίδιος ο εργολάβος τον ενημέρωσε για αυτή την εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον ίδιο «Η κατασκευή της παιδικής χαράς είχε ξεκινήσει πριν από ένα 2μηνο περίπου απλά στην πορεία είχαμε συναντήσει ένα πρόβλημα με τα πλατάνια! Τα πλατάνια τελικά θυσιάσθηκαν αλλά αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι η παιδική χαρά τελικά σταμάτησε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν πάρθηκαν μέτρα προφύλαξης και εκεί τελικά υπάρχει κίνδυνος για τα παιδιά.

Τα παιδιά συνεχίζουν να πηγαίνουν εκεί, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος με τα εκτεθειμένα σίδερα και τα τσιμέντα, και προσπάθησα να μάθω τι ακριβώς γίνεται εκεί με την παιδική χαρά τελικά.

Όμως αυτό που πληροφορήθηκα είναι ότι  σταμάτησε ο εργολάβος διότι δεν έχει πληρωθεί!!

Αυτό δεν ξέρω πως έγινε, είναι αλλουνού δουλειά απλά εμένα με ενδιαφέρει να παρθούν μέτρα, να μπουν κορδέλες ή να τελειώσει επιτέλους η παιδική χαρά.

Ενημέρωση από το Δήμο δεν έχω, και οι πληροφορίες που έχω είναι μόνο από τον ίδιο τον εργολάβο».

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κακοκαιρία της  περασμένης Πέμπτης. «Οι χωματόδρομοι έχουν πάντα πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις, έχουμε και θέματα με τη ΔΕΥΑΚ. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι τι θα γίνει με τη ΔΕΥΑΚ και το νερό μια και δεν μπορούμε να ζήσουμε και πάλι τα ίδια προβλήματα.

Δεν μπορούμε να έχουμε θέμα κάθε χρόνο. Νερό υπάρχει αλλά δεν φτάνει. Και όλα αυτά γιατί υπάρχει μια δεξαμενή και για την άρδευση και την ύδρευση. Με το ίδιο νερό ποτίζουμε, με το ίδιο πίνουμε. Ο Αμυγδαλεώνας έχει πλέον πολύ κόσμο και θέλει τις υποδομές του. Το αποτέλεσμα είναι κάποιοι που ήρθαν να πουλούν και να φεύγουν άλλοι πάλι θέλουν να έρθουν αλλά δεν έρχονται… Πρέπει να βρεθεί λύση γιατί ο Αμυγδαλεώνας θέλει να αναπτυχθεί και δεν τον αφήνουν. Ακόμη για προγραμματισμό στη ΔΕΥΑΚ ακούω  σε ότι αφορά το έργο αυτό αλλά τίποτε δεν βλέπω»….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *