Στάση αναμονής στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας για καλύτερες εμπορικά ημέρες

Υποτονική είναι η εμπορική κίνηση στην αγορά της Καβάλας γεγονός που οφείλεται και στις κακές καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιάννη Κελγιώργη έχουν ξεκινήσει και μία ενημερωτική καμπάνια για τους καταναλωτές σε μία προσπάθεια στήριξης της αγοράς.

 Όπως ανέφερε αρχικά «Διανύουμε την 4η εβδομάδα μετά το κλείσιμο και το άνοιγμα εκ νέου της αγοράς και η κατάσταση δεν είναι καλή.  Είναι υποτονική. Βέβαια σε όλο αυτό συμβάλει και ο καιρός που είναι βροχερός και θα είναι και τις επόμενες ημέρες.

 Περιμέναμε πως και πως να ανοίξει η εστίαση έτσι ώστε να δημιουργηθούν ανάγκες στον κόσμο για ένδυση υπόδηση  και έτσι να βγει έξω. Να νοιώσει καλά και να αγοράσει.

 Βέβαια η έναρξη των καταστημάτων εστίασης συνέπεσε με τις άσχημες καιρικές συνθήκες και εμείς πλέον ευελπιστούμε τις επόμενες ημέρες να υπάρξει λίγο καλύτερη κίνηση.

 Μέχρι στιγμής η καλύτερη εβδομάδα από τις τρεις που λειτούργησαν τα καταστήματα ήταν η πρώτη εβδομάδα. Ο καιρός νομίζω παίζει σημαντικό παράγοντα. Οι επιχειρήσεις θέλουν στήριξη και εμείς ως  Εμπορικός Σύλλογος προσπαθούμε για αυτό στέλνοντας διάφορες επιστολές προς τα αρμόδια υπουργεία και περιμένουμε».

 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Και πρόσθεσε πως «Εδώ και πολλές μέρες ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας έχει ξεκινήσει μια καμπάνια σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και το Επιμελητήριο. Έχει ανέβει το δικό μας τηλεοπτικό σποτάκι εδώ και μέρες. Υπάρχει μια στοχευμένη διαφήμιση στο facebook έχουν βγει και κάποιες αφίσες και αυτές έχουν μοιρασθεί σε καταστήματα και υπηρεσίες ώστε να ευαισθητοποιήσουν τον καβαλιώτη καταναλωτή να υποστηρίξει την τοπική επιχείρηση για να έχει πολλαπλό όφελος και ο ίδιος και η οικογένεια του. Ας έχουμε κάτι καλό, ας τελειώσουν οι δύσκολες καιρικές συνθήκες και ας έρθει μια κανονικότητα το συντομότερο δυνατό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *