ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Στάση αναμονής από το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας για την οδό Κολοκοτρώνη όπου λόγω των έργων έχει αποκλειστεί η διέλευση των αστικών λεωφορείων

Στάση αναμονής τηρούν στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας σε ότι αφορά την οδό Κολοκοτρώνη, καθώς τα έργα που γίνονται στον μεντρεσέ έχουν αποκλείσει τη διέλευση στα αστικά λεωφορεία, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Μακρογιαννίδη. Ο πρόεδρος του φορέα ζητά την άμεση ολοκλήρωση των έργων για να επιστρέψουν στην Κολοκοτρώνη για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που διαμαρτύρεται.

Στις δηλώσεις του ο κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε πως «καθυστερούμε, ο εργολάβος δεν ξέρω αν έχει κάποιο χρονικό περιθώριο που έδωσε για να τελειώσει το δρόμο. Εμείς με τον κ. Φιλιππίδη που πήγαμε κάποια στιγμή να δούμε αν χωράει το αστικό λεωφορείο νομίζω ότι χωράει, αλλά το θέμα μας είναι ότι γίνονται κάποιες εργασίες εκεί  στο δρόμο. Τώρα βλέπω ότι προχωράει η δουλειά εκεί, αλλά στο εσωτερικό του κτηρίου κάποιες παρεμβάσεις κάνει εκεί ο εργολάβος, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει άμεσα ο δρόμος. Από ότι είχαμε μια ενημέρωση θα τελείωνε αυτό το χρονικό διάστημα, δηλαδή στις αρχές του μηνός, αλλά βλέπω ότι τον κλείσανε εντελώς, δεν ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται και γιατί καθυστερεί. Πάντως εμείς ανησυχούμε για το γεγονός ότι οι επιβάτες μας εκεί καθημερινά μας κάνουν παράπονα, μας δηλώνουν ότι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν. Είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι, είναι και μαθητές που αφήνουμε εκεί υποχρεωτικά και ανησυχούμε για το γεγονός ότι δεν τελειώνει αυτός ο δρόμος. Δεν ξέρω τόσο πολύ δουλειά έχει, απορώ».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ερωτηθείς ο κ. Μακρογιαννίδης τι ενημέρωση υπάρχει από το δήμο για αυτό το θέμα, σημείωσε πως «με βάση αυτά που ξέρουμε από τον κ. Φιλιππίδη μας είπε ότι αυτό το διάστημα θα είχε τελειώσει. Τώρα βλέπω ότι έκλεισε παντελώς και δεν περνάει ούτε ΙΧ από κει. Τώρα βάζουν κάποια πεζοδρόμια εκεί, δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται, πάντως έχει κλείσει παντελώς ο δρόμος και δεν μπορούμε να περάσουμε, ούτε ταξί δεν περνάει από κει. Εμείς εκεί στο Μπατίρη γυρνάμε αναγκαστικά γιατί δεν μπορούμε να κατεβούμε λίγο πιο κάτω εκεί καθώς δεν μας επιτρέπει το οδόστρωμα, δεν έχει κάποιο άνοιγμα για να κάνουμε μανούβρα. Οπότε εξυπηρετούμε μέχρι εκεί. Δηλαδή στην οδό Κολοκοτρώνη δεν μπορούμε να περάσουμε αναγκαστικά και ο κόσμος εκεί ανησυχεί και δεν μπορεί να κατέβει στην αγορά. Καθώς επίσης κανένας δεν έρχεται να ανανεώσει τη μηνιαία κάρτα από την περιοχή εκείνη. Σε καθημερινή βάση με αυτό το θέμα ασχολούμαστε και δεν μπορούμε να βρούμε τι γίνεται και γιατί καθυστερεί τόσο πολύ. Τουλάχιστον ας δούνε λίγο το δρόμο μόνο εκεί για να μπορεί να περάσει το λεωφορείο και ακόμα τα ΙΧ τα ταξί κλπ και στο εσωτερικό του κτηρίου ας το αφήσουνε λίγο αργότερα γιατί εκεί δεν ανησυχεί κανένα. Δηλαδή να εντείνουν την προσοχή τους λίγο στο δρόμο για να μπορέσει να περάσει το λεωφορείο και το ταξί. Τι πρόταση να κάνω άλλη, δεν ξέρω».

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Στο ερώτημα αν υπάρχει κάτι νεότερο για τη Βενιζέλου και για την προοπτική να επιστρέψουν εκεί τα αστικά λεωφορεία, σημείωσε πως «κι εμείς περιμένουμε από τη δημοτική αρχή να μας ενημερώσει πότε θα αρχίσουμε. Είμαστε στην αναμονή και εμείς. Τώρα υπάρχει εκεί λίγο αναρχία, παρκάρουν όπου να ναι τα ΙΧ επειδή δεν περνάνε και τα αστικά από κει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *