«Σκοτώνουν την μεσαία τάξη» δηλώνει ο Αντιδήμαρχος και αυτοκινητιστής  Αναστάσιος Τσουρουκίδης με αφορμή την επικείμενη εγκατάσταση νέων διοδίων

Εγκληματική χαρακτήρισε ο Αντιδήμαρχος και αυτοκινητιστής κ. Τσουρουκίδης,  την απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση των φορτηγών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο την ίδια ώρα  που αναμένεται να αυξηθούν οι σταθμοί διοδίων από πλευράς Εγνατίας Οδού Α.Ε. Όπως ανέφερε πλέον οι οδηγοί των βαρέων φορτηγών (νταλίκες) δεν θα μπορούν να καλύπτουν τα μεταφορικά τους έξοδα…

Ο κ. Τσουρουκίδης αρχικά ανέφερε ότι «Δεν θα έχουμε μόνο μια αύξηση. Αυτό που πάει να γίνει είναι τρελό. Πριν από 1,5 μήνα βγήκε μια ΚΥΑ που απαγορεύει τους αυτοκινητιστές και τα μεγάλα αυτοκίνητα να κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν μας οδηγούν όλα τα φορτηγά μέσα στην Εγνατία οδό. Αφού λοιπόν έκαναν αυτή την ΚΥΑ μετά μας οδήγησαν μέσα στην Εγνατία και τώρα μας προσθέτουν άλλα δύο διόδια.

Αυτό σημαίνει ότι διπλασιάζονται τα διόδια για εμάς που κινούμαστε κυρίως στην Θεσσαλονίκη και πολύ περισσότερο αυξάνεται για την Θράκη. Τα νέα διόδια είναι 35,5 ευρώ συν, 67 ευρώ διόδια  για την Θεσσαλονίκη και αυτό είναι ένα μεγάλο κόστος. Προσπαθούμε να πληρώσουμε τους φόρους και τώρα μας φέρνουν και νέα διόδια, νέες απαιτήσεις στην επιφάνεια έρχονται και είναι σαν να μας βάζουν το χέρι στην καρδιά.

ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ…

Πρόσθεσε δε πως «Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα. Και αυτό είναι και σχέδιο που απασχόλησε και το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Εμείς καθημερινά δεν μπορούμε να κινηθούμε στο δρόμο; Τέλη δεν πληρώνουμε; Έχουμε μια ΚΥΑ του υπ. Μεταφορών και λέει ότι δεν μπορούμε να κινηθούμε από το επαρχιακό δίκτυο Καβάλας – Ελευθερούπολης, ούτε από την παραλιακή και την παλιά από την Ασπροβάλτα. Τα χρήματα θα τα πάρουν τα μονοπώλια, οι Μπόμπολες και δεν ξέρω ποιοι άλλοι. Αυτούς που έβριζαν τόσα χρόνια τους έκαναν συμμάχους και φίλους και τους δίδουμε τα διπλάσσια από όσα τους έδιδαν οι άλλοι. Αυτοί που ορκίσθηκαν να σβήσουν την μεσαία τάξη, αυτή είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή σταματάει την Ελλάδα και δίδει δρόμο στην παρανομία».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση