Σημαντικό το μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΚ, Γιάννης Μαλανδρής

Ως γνωστόν ο  Τάσος Τσαπανίδης ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Γιάννη Μαλανδρή στην Αναγέννηση Λιμεναρίων. Ο παλιός άσσος του ΑΟΚ  ανέφερε σε δηλώσεις του  ότι «Πριν δυο χρόνια ήμουν πάλι στην Αναγέννηση και τον είχα βρει στα τμήματα υποδομής. Είναι ένα παιδί που έχει πολύ καλά στοιχεία να παίξει ποδόσφαιρο.

Πρώτα απ` όλα είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Το ρισκάραμε. Ήταν 2 Οκτωβρίου όπου έκλεισε τα 14 και είχε δικαίωμα να παίξει στην ανδρική ομάδα. Τον βάλαμε να παίξει, πήγε αρκετά καλά και από εκεί και πέρα δεν έχασε ποτέ τη θέση του βασικού».

ΣΕΜΝΟΣ

Για τον παίκτη πρόσθεσε πως «Καταρχήν είναι ένα παιδί που έχει πάντα το κεφάλι κάτω. Δεν έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα αν και παίζει βασικός δυο χρόνια.

Το βασικό στοιχείο που διαθέτει είναι η γρηγοράδα στο παιχνίδι του. Επίσης  παίρνει γρήγορα στροφές.  Ότι του λες το αφομοιώνει και το βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης είναι πειθαρχημένος σε σημείο που ξεφεύγει από τα ποδοσφαιρικά δεδομένα. Νομίζω ότι αν αποκτήσει περισσότερο θράσος στον αγωνιστικό χώρο θα πάει ακόμη καλύτερα».

Υπενθυμίζεται ότι  είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός για να τον εντάξει στα τμήματα υποδομής του. Όπως ανέφερε «πράγματι είχαν ενδιαφερθεί  ο Ολυμπιακός αλλά και ο ΠΑΟΚ. Πρόπερσι τον είχανε δει άνθρωποι του Ολυμπιακού και τον καλέσανε στην Αθήνα. Όπως πήγε και στον ΠΑΟΚ. Πέρσι πριν φύγω από τα Λιμενάρια, είχαμε βρεθεί με τον Παύλο Δερμιτζάκη, τον παρακολουθήσανε και υπήρχε συμφωνία από πέρσι να έρθει στον ΑΟΚ.

Προς τιμή της Καβάλας, τον άφησε ένα χρόνο να πάρει παιχνίδια με την Αναγέννηση στην Α` κατηγορία. Επίσης να πάει σχολείο να τελειώσει τη Β` Λυκείου και φέτος ολοκληρώθηκε  η μεταγραφή.

Νομίζω ότι ο ΑΟΚ αυτή τη στιγμή δουλεύει πάρα πολύ καλά και πιστεύει στους ερασιτέχνες του νομού μας. Δίνει βάση στα νέα παιδιά και αυτό αποδεικνύεται  από τις συμμετοχές που έχουν στη μεγάλη ομάδα.

Ο σκοπός τους είναι αυτός. Να βλέπουν ποια παιδιά ξεχωρίζουν από το νομό και να παίζουν στη μεγάλη ομάδα.

Θα ξεκινήσει μια συνεργασία του ΑΟΚ στο νησί αλλά αυτά καλύτερα θα σας τα πούνε ο Παύλος Δερμιτζάκης και η διοίκηση του ΑΟΚ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *