Σημαντική η συμβολή του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας για τους Καβαλιώτες να χορέψουν, να ασκηθούν, να ζωγραφίσουν , να δημιουργήσουν τέχνη και να μάθουν την παράδοση του τόπου μας

 Ήρθε ο καιρός που το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας ξεκινά τις δραστηριότητες των νέων του τμημάτων για ενασχόληση των μικρών καβαλιωτών αλλά και των μεγαλύτερων σε πολλές δραστηριότητες.

Χθές το μεσημέρι η πρόεδρος Μαρίνα Φιλιππίδου,η γραμματέας Βένη  Γρηγοριάδου και οι δύο δάσκαλοι, χορού και θεάτρου του ΛΕΚ έδωσαν συνέντευξη τύπου προκείμενου να ενημερώσουν τον κόσμο για τις εγγραφές στα τμήματα τα οποία θα αρχίσουν να λειτουργούν από τις 16 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Λυκείου από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ εκτός Σαββατοκύριακου.

ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Μια νέα διδακτική χρονιά ξεκινάει σε λίγες μέρες στο Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας. Τα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας θα είναι ανοιχτά καθημερινά από 2/9/2019 για τις εγγραφές, Δευτέρα έως Παρασκευή  18.00 – 20.00, ενώ η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Όπως μας ενημέρωσαν, ην φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα :

ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2019-2020

1) ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ (από 4 ετών) ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

2) ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ (αρχαρίων, νέων, κυρίων-κυριών, επιδείξεων)

3) ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 4 ΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

4) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (4-7 ΕΤΩΝ)

5) TMHMA ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΟ –DECOUPAGE

6) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΛΑΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ (ούτι, μπουζούκι, λαϊκή κιθάρα, λαούτο, τουμπερλέκι, νταούλι, ντέφι, κα)

9) ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ηλικίες 5-10 ετών) & ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ –ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (ηλικίες 10-17 ετών). «Έκφραση και κίνηση μέσω του θεάτρου, αυτοσχεδιασμούς, ασκήσεις λόγου, φωνής, δραματοποιήσεις παραμυθιών, συντονισμός, ομαδικότητα»

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΛΕΚ επίσης γνωστοποίησε πως οι συνδρομές και τα δίδακτρα θα είναι μειωμένα σε μέλη οικογενειών που έχουν οικονομικά προβλήματα, σε φοιτητές, ανέργους και πολύτεκνους.

Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων,  Ευγ.Ιορδάνου και Αριστείδου γωνία (πίσω από την εκκλησία Αγ. Γεωργίου) στην Καβάλα ή στο τηλέφωνο 2510223648.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *