Σημαντικές οι οικονομικές απώλειες του ΝΟΚ….

Σημαντικές είναι οι απώλειες των εσόδων για τον ΝΟΚ από την στιγμή που τους αφαιρέθηκαν τα κτίρια στην παραλιακή ζώνη της Καβάλας. Ο πρόεδρος του ΝΟΚ κ. Κεραμμυδάς δήλωσε πως το Υπουργείο Ναυτιλίας δεν τους αποζημίωσε για τα κτίρια που τους αφαιρέθηκαν.

Όπως τόνισε αρχικά «Έχουμε απωλέσει ως γνωστό τα κτήρια που εμείς είχαμε κτίσει εδώ και αρκετά χρόνια και τα έχει πάρει το ΤΑΙΠΕΔ πια και εκμεταλλεύεται. Παρά τις υποσχέσεις που είχαμε δώσει και πήραμε και από το ΤΑΙΠΕΔ και από το υπουργείο Ναυτιλίας και ο ΟΛΚ ότι τουλάχιστον θα μας αποζημίωναν για την κατασκευή και την συντήρηση των κτηρίων όλα αυτά τα χρόνια τίποτε δεν έγινε.

Ψέματα μας είπαν, μας έχουν εξαπατήσει και ελπίζουμε στην καινούρια κυβέρνηση που θα έρθει κάτι να αλλάξει, Τα μηνύματα είναι έτσι και αλλιώς θετικά για εμάς, έχουν γίνει και οι σχετικές συζητήσεις με το Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ως ΝΟΚ προσπαθώντας να έχουμε επιπλέον έσοδα και για να συνεχίσουμε τη δράση μας απρόσκοπτα κάναμε ένα καμπ εμπρός από την Καλαμίτσα και δίπλα στο Λούσυ μάλιστα μαθαίνοντας στα  παιδιά κολύμβηση, υδατοσφαίριση και ιστιοπλοΐα και απασχολώντας τα από τις 8 έως τις 3 και μέχρι τις 5 και από τις 5 μέχρι τις 7 για όσους θέλουν να συνεχίσουν την ιστιοπλοΐα.

Άλλωστε είχαμε και διακρίσεις μια και είμαστε στις 20 καλύτερες ομάδες οπότε το μέλλον είναι μπροστά».

ΕΛΠΙΖΟΥΝ….

Πρόσθεσε δε πως «Ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας, με τη βοήθεια των μελών μας, των νέων και φυσικά και της τοπικής αυτοδιοίκησης και ελπίζουμε με τη νέα κυβέρνηση να το δούμε σωστά το θέμα και να αποζημιωθούμε ή να επανέλθουμε στο καθεστώς που ήμασταν από το 1960 που μας παραχωρήθηκε ο χώρος μέχρι το 2018. Είναι καθήκον όλων μας να συνεχίσουμε τη δραστηριότητα μας».

Μάλιστα έγινε ήδη επαφή με τον ΑΟΚ και τον σύλλογο ΑΜΕΑ ώστε να επεκταθεί ο ΝΟΚ και στα ΑΜΕΑ. «Αρκεί βέβαια να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις ενώ ελπίζουμε σε εξελίξεις στο λιμανάκι των Σφαγείων και σε αυτό της Ν. Καρβάλης προκειμένου αφού μπουν στο Δημοτικό  Λιμενικό Ταμείο να γίνουν εκεί σημαντικά και δη μόνιμα έργα».   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *