Σε φάση συστράτευσης το Κίνημα Αλλαγής στην Καβάλα

Σε φάση συστράτευσης βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής μετά τις εθνικές εκλογές. Σύμφωνα με τον πολιτευτή κ. Κώστα Παπακοσμά παρακολουθούν τα γεγονότα και κρίνουν τις πράξεις της κυβέρνησης.

Όπως τόνισε «Υπάρχει μια συστράτευση, υπάρχει ακόμη βέβαια η ανασκόπηση του αποτελέσματος των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου και κυρίως ο σχεδιασμός για τα επόμενα βήματα.

Μετά την παρουσία μας στη Βουλή, στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, στις θέσεις που εξέφρασε τόσο η πρόεδρος κ. Φώφη Γενημματά όσο και τα περισσότερα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε εποικοδομητική κριτική στην κυβέρνηση, να επισημάνουμε τα κακώς κείμενα, να συμφωνούμε που πρέπει να γίνουν αλλαγές και σύμφωνα με τις αλλαγές που και εμείς είχαμε προτείνει κατά καιρούς σε αυτή την προεκλογική περίοδος που υπήρχε αλλά και στα χρόνια τα προηγούμενα και βεβαίως να είμαστε οι θεματοφύλακες της δημοκρατικής παράταξης αλλά και αλλάζοντας πρώτα πρώτα εμείς οι ίδιοι και με τον τρόπο άσκησης της αντιπολίτευσης αλλά και με τον λόγο που μας που πρέπει να έχει πρόταση, να έχει μια πρόταση σύγχρονη, αυτά που θέλει η ελληνική κοινωνία σήμερα».

ΑΛΛΑΓΕΣ

Και πρόσθεσε πως «Αφού λοιπόν κάναμε και τις όποιες αλλαγές που αφορούν με τα οργανωτικά μας, το επόμενο βήμα είναι να παρακολουθούμε και τα τοπικά γεγονότα και τα πανελλαδικά».

Μάλιστα ο ίδιος σημείωσε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι αρκετά πίσω σε ό,τι αφορά θέσεις και προτάσεις επί των τοπικών ζητημάτων. «Μιλώ ως ΚΙΝΑΛ και όχι ως μεμονωμένες προσωπικότητες. Εδώ υστερούμε και πρέπει να δούμε τη δική μας παρουσία στα τοπικά ζητήματα της Καβάλας και της περιοχής μας» τόνισε εκφράζοντας θέσεις και απόψεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *