Σε πρόσληψη ελεγκτών για το καλοκαίρι προχωράει το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας ΑΕ προτίθεται να προχωρήσει στην πρόσληψη προσωπικού (ελεγκτών) ηλικίας έως 25 ετών. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γνώσεις μίας ξένης γλώσσας κατά προτίμηση αγγλικά καθώς και γνώσεις χρήσης  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του ΚΤΕΛ ΑΕ, Ύδρας 11, για περισσότερες πληροφορίες τις ώρες 9 π.μ. έως 2 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατάθεση αιτήσεων θα γίνεται έως τις  30 Μαΐου 2019.

Ο πρόεδρος του φορέα κ. Γιάννης Χαλεπιάδης, δήλωσε ότι «είμαστε σε μία φάση πρόσληψης εποχιακών ελεγκτών γιατί η δουλειά αυτή είναι δύσκολη και δεν μπορούν να την κάνουν όλοι. Φαίνεται απλή αλλά η τριβή με τον κόσμο την κάνει δύσκολη. Ζητάμε να έρθουν κάποια άτομα, να τους δοκιμάσουμε, να τους εκπαιδεύσουμε. Θα τους κάνουμε μία τρίμηνη σύμβαση για το καλοκαίρι και αν μπορέσουν, αν έχουν τα προσόντα να κάνουν τη δουλειά θα κοιτάξουμε να πάμε σε μονιμοποίηση. Θα προσλάβουμε 2 άτομα αλλά εξαρτηθεί και από το ενδιαφέρον που θα δείξουν για τη θέση. Μπορεί να έρθουν 10 αλλά δεν μπορούν αν την κάνουν όλη αυτήν τη δουλειά. Γι’ αυτό και θα πάρουμε κάποιες συνεντεύξεις. Και επίσης μας δεσμεύσει η νομοθεσία με το όριο ηλικίας, πρέπει να είναι μέχρι 26 ετών. Τα παιδιά είναι λίγο «άψητα» σ’ αυτήν την ηλικία και είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα».

ΥΦΕΣΗ

Για την επιβατική κίνηση των ημερών είπε ότι «όλα είναι σε μία ύφεση αυτήν τη στιγμή. Τα σχολεία λείπουν σε εκδρομές και δεν εκτελούνται όλα τα δρομολόγια το πρωί. Ο κόσμος είναι λίγο συγκρατημένος. Λίγο με τη Λευκή Νύχτα είδαμε μία αύξηση των επιβατών. Ο κόσμος κατάλαβε πλέον ότι σε τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να αφήσουν τα ΙΧ στο σπίτι τους. Πιστεύω ότι εξυπηρετήθηκαν άψογα με την αστική συγκοινωνία, δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Η κίνηση στους δρόμους κι από την Τροχαία και από το Λιμενικό ήταν άψογη. Δεν είχαμε πουθενά μποτιλιαρίσματα. Δημιουργήθηκε ένα θεματάκι όταν άνοιξε η αγορά αλλά ήταν μόνο για 40-45 λεπτά. Από ‘κει και μετά όλα είχαν την κανονική τους ροή».

ΓΡΑΜΜΗ ΜΠΑΤΗ

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι και φέτος το καλοκαίρι το Αστικό ΚΤΕΛ θα έχει σύνδεση με τον Μπάτη, διαψεύδοντας τις φήμες περί αντίθετου. Η γραμμή θα ανοίξει μόλις κλείσουν τα σχολεία. Επισήμανε για άλλη μία φορά την ανάγκη να τοποθετηθούν ξανά τα κολωνάκια στη στροφή της Γαλλικής Δημοκρατίας προς την Ομόνοια, καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Τις βραδινές ώρες κλείνονται καθημερινά εκεί τα λεωφορεία, κυρίως την Παρασκευή και το Σάββατο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *