Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας την περασμένη Τετάρτη

Τη Γενική της Συνέλευση πραγματοποίησε προχθές η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Παππάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή, αλλά και για το γεγονός ότι κάποια πράγματα μπήκαν στη θέση τους.

Συγκεκριμένα ο κ. Παππάς ανέφερε πως «ήταν μια Γενική Συνέλευση για να τακτοποιήσει κάποια πράγματα, γιατί μέσα στο καλοκαίρι έγινε ανασύνθεση του Δ.Σ., για να προχωρήσουν κυρίως τα μεταγραφικά θέματα, γιατί ο χρόνος δεν ήταν επαρκής για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας εγώ και ο κ. Παπακωνσταντίνου, να φτιάξουμε ένα ρόστερ επανόδου στην Α2. Κάποιοι ελάχιστοι τότε άρχισαν να βάζουν τυπικά ζητήματα ότι έπρεπε να κάνουμε εκλογές κοκ. Λοιπόν ήρθε η ώρα, κάναμε τις εκλογές για να το τακτοποιήσουμε και να τους λύσουμε την απορία σε όλους αυτούς που ανέξοδα όλο αυτό τον καιρό μιλάνε χωρίς να έχουν διάθεση να βάλουν ένα ευρώ, αν και έχουν κληθεί πολλές φορές να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα γιατί όσοι περισσότεροι βοηθήσουν την ομάδα τόσο πιο ισχυρή ομάδα θα κάνουμε. Κάποιοι ελάχιστοι νομίζουν ότι μπορούν να κρύβονται στην Καβάλα, ότι είναι πολύ μεγάλη η Καβάλα και να λένε κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις απόψεις τους και να λένε δηλαδή τις αμπελοφιλοσοφίες τους, γιατί στην ουσία αν δεν βάλεις το χέρι στην τσέπη δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ούτε στον αθλητισμό ούτε σε κανέναν άλλο τομέα και δράση της ζωής».

ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Συμπλήρωσε δε πως «νομίζω ότι το τακτοποιήσαμε πλήρως αυτό το θέμα, δώσαμε την απάντηση στους ψιθυριστές και από κει και πέρα προχωράμε στο να επανέλθουμε στην Α2 γιατί αυτός είναι ο στόχος και παράλληλα να λειτουργήσουν οι Ακαδημίες σε μια άλλη βάση, μια πιο σταθερή βάση. Με ευχαρίστηση είδαμε φέτος πολλά παιδιά να γράφονται, παιδιά τα οποία έχουν γεννηθεί από το 2012 και μετά, να πλαισιώνουν τα μικρά τμήματα και είναι μεγάλος αριθμός αυτός. Νομίζω ότι το καθήκον όλων αυτών των δασκάλων που έχουμε στα μικρά τμήματα υποδομής είναι να βάλουν τα παιδιά στον αθλητισμό, στο καλό μπάσκετ και μέσα από αυτό και εμείς που χαλάμε το χρόνο μας και τα χρήματά μας να δούμε κάποτε την Καβάλα να βγάζει ταλέντα, να επανδρώνει τις εθνικές ομάδες και νομίζω τότε θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ

Για την εικόνα της ομάδας σημείωσε πως «νομίζω μετά τα δύο πρώτα άτυχα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών, πήγαμε στη Χαλκηδόνα σε μια ομάδα που με άνεση κερδίσαμε και την προηγούμενη Κυριακή κερδίσαμε και στο τέλος μίκρυνε πολύ η διαφορά τον πρώτο και φιλόδοξο Χαρίλαο Τρικούπη δηλαδή το Μεσολόγγι. Νομίζω ότι η ομάδα επανέρχεται, το ρόστερ είναι καλό, υπάρχει υγεία μέσα στους αθλητές και αυτό είναι το πρώτο που μας ενδιαφέρει, να μην υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί. Κι από κει και πέρα νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και η Καβάλα θα επανέλθει στην Α2, εκεί ακριβώς που τη θέλει η ιστορία της, που τη θέλει η δυναμικότητά της, που τη θέλει δηλαδή ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *