Σε πολύ καλό δρόμο η τουριστική κίνηση στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

 Σε πολύ καλό δρόμο η τουριστική κίνηση στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Κώστα Αντωνιάδη  «Βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού και όπως πάνε τα πράγματα φαίνεται ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα παρηγορητικά και αυτή την περίοδο φαίνεται να υπάρχει μια καλή πληρότητα  πάνω από 90% και στα ξενοδοχεία της Καβάλας αλλά και στο χερσαίο τμήμα.

Παραλία Οφρυνίου, Πέραμο, Ηρακλείτσα και φυσικά στην Θάσο ο τουρισμός κινείται πολύ καλά.

Έχουμε πάρα πολλούς τουρίστες κυρίως από τη Βαλκανική χερσόνησο, όπως από Ρουμανία, Σερβία, Σκόπια και Τουρκία και αυτό είναι πολύ θετικό. Όλοι ξέρουμε ότι στις μεγάλες χώρες του τουριστικού γίγνεσθαι, όπως Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία αλλά και αλλού πολλές χώρες όπως και άλλες περιφέρειες της Ελλάδος βλέπουν να έχουν μείωση των τουριστών, κυρίως των αεροπορικών αφίξεων.

Εμείς όμως κρατάμε, χάρη του οδικού τουρισμού. Από εκεί και πέρα φυσικά δεν υπάρχει εφησυχασμός. Συνεχίζουμε και κάνουμε δουλειά όπως και πριν».

ΠΡΟΒΟΛΗ

Ακολούθως ανέφερε ότι «Ήδη στο περιοδικό της αεροπορικής εταιρείας  ELLINAIR, δηλαδή  το περιοδικό της εταιρείας Μουζενίδη, στο ΑΝΕΜΟΣ διαφημίζεται η Περιφέρεια ΑΜΘ και όλες οι περιφερειακές μας ενότητες μαζί με την Θάσο και την Σαμοθράκη κάνουν την εμφάνισή τους εκεί.

Ήδη εξάλλου φιλοξενήσαμε και δημοσιογράφους από την Ολλανδία. Εμείς βέβαια συνεχίζουμε και για το 2020 με στόχο στις χώρες της Βορείου Αφρικής όπως Αίγυπτο, Τυνησία, αλλά και στην Τουρκία.

Συνεργασία και κοινή πορεία με τους επαγγελματίες του τουριστικού γίγνεσθαι για να μπορέσουμε να χαράξουμε την πολιτική τουρισμού για το 2020».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *