Σε κατάσταση αλλοφροσύνης στο Επιμελητήριο Καβάλας σύμφωνα με τον πρόεδρό του Άγγελο Τσατσούλη καθώς ο Δήμος Καβάλας δεν παρέδωσε ακόμη το Εκθεσιακό Κέντρο

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης βρίσκονται στο Επιμελητήριο Καβάλας σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Τσατσούλη καθώς ο Δήμος Καβάλας δεν παρέδωσε ακόμη το Εκθεσιακό Κέντρο στη Νέα Καρβάλη για να γίνει η ετήσια έκθεση του που ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου. Υπολείπονται εργασίες ηλεκτρομηχανολογικές και ο κ. Τσατσούλης ευχήθηκε άμεσα να ολοκληρωθούν ώστε να διαμορφώσουν τους χώρους για τους εκθέτες έγκαιρα.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο κ. Τσατσούλης ανέφερε πως «είμαστε σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης θα έλεγα, τρέχουμε να προλάβουμε, διότι είμαστε στην τελευταία εβδομάδα, λείπουν κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά τα υδραυλικά, τα ηλεκτρολογικά κλπ. Υπήρξε μια μεγάλη κωλυσιεργία από την πλευρά του δήμου στο κομμάτι της αποκατάστασης των ζημιών. Πιστεύω ότι θα προλάβουμε και θα διοργανώσουμε την έκθεσή  μας όπως της αρμόζει. Θεωρώ ότι θα γίνουν αυτά αυτήν την εβδομάδα γιατί αν δεν τα κάνει ο δήμος θα τα κάνουμε εμείς. Βέβαια μετά από όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ πια πλέον να ξανασηκώσουμε κανέναν από τίποτα, και  να παραχωρήσουμε τον χώρο για κάτι εκτός από αυτό που εξυπηρετεί. Μας βγήκε η ψυχή για να συντονιστούν οι υπάλληλοι του δήμου, να φτιάξουν τις ζημίες, να δουν τι έγινε από το Μάρτιο μήνα. Από το Μάρτη μήνα φθάσαμε μια βδομάδα πριν την έκθεση. Οι διαδικασίες δυστυχώς είναι πάρα πολύ δύσκολες, αλλά δεν υπήρξε και θέληση από την πλευρά των υπηρεσιών, αυτό είναι δεδομένο. Αντιμετώπιζαν τελείως αρνητικά το θέμα. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε προβλήματα».

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Ερωτηθείς ο κ. Τσατσούλης αν τα περισσότερα περίπτερα της έκθεσης έχουν νοικιαστεί, επισήμανε ότι «έχουν μείνει λίγα περίπτερα τα οποία και αυτά είναι να δοθούν, είμαστε σε συζητήσεις. Φέτος η έκθεση λίγο αλλάζει, κάναμε περισσότερα τα περίπτερα, δηλαδή κάναμε τρεις διαδρόμους σε μια πτέρυγα και είναι μικρότερα τα περίπτερα για να μπορούν να έρθουν περισσότερες επιχειρήσεις. Η τιμή είναι η πιο φτηνή τιμή που έχουμε ποτέ, καμία έκθεση δεν έχει τόσο φθηνή τιμή. Εμείς έχουμε το δικό μας Εκθεσιακό Κέντρο, δεν έχουμε δαπάνες επιπλέον, επομένως προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν να μην έχουν πολύ υψηλό κόστος. Τα έξοδα τα οποία παίρνουμε είναι καθαρά για το κόστος λειτουργίας που κάνουμε κατά τη διάρκεια της έκθεσης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση