Σε ετοιμότητα το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων

Σε ετοιμότητα βρίσκεται το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τον πρόεδρό του κ. Κώστα Πανταζή  αν χρειαστεί θα εκτελέσουν και έκτακτα δρομολόγια όπως κάνουν κάθε τέτοια περίοδο.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «πάντα τέτοια εποχή πριν τις γιορτές είναι λίγο πεσμένη η κίνηση. Είμαστε σε αναμονή των εορτών. Ελπίζουμε να αυξηθεί. Είμαστε προετοιμασμένοι και θα βάλουμε έκτακτα δρομολόγια. Ελπίζουμε να είναι ικανοποιητική η κίνηση».

ΤΡΙΤΟΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σχολιάζοντας το μέγεθος του φορέα, είπε ότι «το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας είναι ο τρίτος σε μέγεθος συγκοινωνιακός φορέας στην Ελλάδα. Διαθέτουμε 151 υπεραστικά λεωφορεία και 11 ακόμη τουριστικά λεωφορεία. Είμαστε ένας πολύ μεγάλος οργανισμός αλλά έχει και τις δυσκολίες του. Όσο πιο μεγάλος ο οργανισμός τόσο πιο πολλά τα στόματα που πρέπει να ταΐσουμε. Είναι αυτό που λέμε «μεγάλο καράβι, μεγάλες φουρτούνες». Πιστεύουμε –και μέχρι στιγμής απ’ ό,τι φαίνεται- θα ανταπεξερχόμαστε. Πάει καλά η προσπάθειά μας».

ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για τις γραμμές του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας είπε ότι «η κυριότερη είναι αυτή της Θεσσαλονίκης- Καβάλας. Αυτή είναι η ραχοκοκαλιά του Υπεραστικού ΚΤΕΛ».

Σε ό,τι αφορά τις προσφορές προς το επιβατικό κοινό, που δεν είναι και λίγες, είπε ότι «άλλες αυτήν τη στιγμή δεν θα κάνουμε. Αυτές που ήδη έχουμε εξαγγείλει είναι σε ισχύ. Πιστεύω ότι πηγαίνουν καλά. Ειδικά αυτό το 50% που δίνουμε στις καθημερινές μετακινήσεις, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και έχουμε πολύ μεγάλη αύξηση. Είναι μία πολύ καλή προσφορά για τον κόσμο που το έχει ανάγκη, που πάει για δουλειά κάθε μέρα. Ήταν καλή αυτή η προσφορά, γι’ αυτό και την αγκάλιασε ο κόσμος. Με κινήσεις σαν αυτές φαίνεται αυτό που βάζουμε πάνω απ’ όλα, δηλαδή το κοινωνικό μας πρόσωπο. Άλλωστε οι οδηγοί μας είναι άνθρωποι βιοπαλαιστές, οι περισσότεροι κατάγονται από τα χωριά και γνωρίζουν έτσι και τα προβλήματα του νομού».

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ

Πρόσθεσε ότι «είμαστε σε αναμονή για τις γιορτές. Πιστεύουμε ότι η κίνηση θα είναι καλή, για να μπορέσουμε κι εμείς να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες μας. Να βγάλουμε τα έξοδά μας, γιατί είναι όλα αυξημένα. Ξεκινώντας, φυσικά από το πετρέλαιο. Είναι πολλά τα λεωφορεία, πολύ το προσωπικό και πάντα είμαστε συνεπείς. Αυτό είναι μια μεγάλη ευθύνη, να πάρει τα δώρα του ο κόσμος κ.α.».

Ειδικά για το πετρέλαιο υπογράμμισε ότι «είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Το μεγάλο έξοδο του λεωφορείου είναι το πετρέλαιο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς συνεχίζουμε και κάνουμε τα ίδια δρομολόγια, όπως κάναμε, και τα έχουμε αυξήσει κιόλας. Πιστεύουμε ότι δίνουμε παραπάνω από τις δυνατότητές μας αυτήν τη στιγμή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *