Σε ετοιμότητα η ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας ενόψει επισκέψεων κυβερνητικών στελεχών

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα στην Καβάλα με σειρά επαφών με φορείς και αγρότες.  Χθες βρέθηκε στην Καβάλα κλιμάκιο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για το θέμα των λιμανιών ενώ την Τρίτη θα επισκεφθεί την Καβάλα ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας κ. Δράκο προς το τέλος του μήνα αναμένεται κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Δράκος είπε ότι «ήρθε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σκρέκας, σήμερα (σ.σ. χθες) είναι εδώ ένα κλιμάκιο του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο «Ν. Μάρτης» για να δουν πώς μπορούν να βοηθηθούν τα λιμάνια της περιφέρειας όσον αφορά το ΕΣΠΑ. Δεν είναι μόνο τα λιμάνια που θα ιδιωτικοποιηθούν είναι και κάποια άλλα τα οποία δεν είναι προς ιδιωτικοποίηση, όπως της Νέας Περάμου, της Κεραμωτής, της Θάσου κλπ. Θα έρθει την Τρίτη κι ο υπουργός Β. Ελλάδας, Θόδωρος Καράογλου, και επίσης μια μέρα θα αφιερώσουμε με τον υπουργό, τη μεθεπόμενη βδομάδα λογικά, για να πάμε στη Θάσο.

Αυτό είναι το πρόγραμμα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, με αιχμή του δόρατος την επίσκεψη του προέδρου μας και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ακόμη για την επίσκεψη. Γι’ αυτά είναι υπεύθυνο το πρωθυπουργικό γραφείο».

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Για τη Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας  είπε ότι «προχθές ήταν καλή η προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση που κάναμε, με 250 διαπιστεύσεις. Έγινε μια αναλυτική συζήτηση, περάσαμε το Νέστο, είχαμε κλιμάκιο από τα Τενάγη Φιλίππων. Δεν πήγαμε προς το Παγγαίο, το χρωστάμε. Με τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου θα δώσουμε μια ένταση προς το Παγγαίο για να δούμε και τα προβλήματα της περιοχής. Οι αποζημιώσεις από τις χαλαζοπτώσεις του καλοκαιριού ακόμη εκκρεμούν.

Προσπαθώ να φέρω και κλιμάκιο από το υπουργείο Εσωτερικών για να δούμε τι θα γίνει με τις αλλαγές στον Κλεισθένη. Είναι ένα θέμα που για την κυβέρνηση έχει τελειώσει, θα γίνει τροποποίηση και θα δούμε προς ποια κατεύθυνση θα γίνει.

Οι εκλογές της ΝΟΔΕ θα είναι λογικά το Μάιο. Έχει προσδιοριστεί μια πολιτική επιτροπή στις 22 Φεβρουαρίου. Μπορεί εκεί να αποφασιστεί η ημερομηνία εκλογών. Αν είναι να γίνουν και δεν πάρει κάποια αναβολή, μέσα στο Μάρτιο θα πρέπει να βγει εγκύκλιος των εσωκομματικών εκλογών. Οι εκλογές μάλλον θα γίνουν τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου. Σε κάθε περίπτωση θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Νομαρχιακής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *