Σε ετοιμότητα η ΔΕΥΑΚ για την επερχόμενη κακοκαιρία

Σε απόλυτη ετοιμότητα βρίσκεται η ΔΕΥΑΚ ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Χαράλαμπο Κουφατζή έχουν ήδη διανείμει ενημερωτικό έντυπο υλικό στους καταναλωτές για να προστατευτούν από τα προβλήματα που μπορούν να ανακύψουν από την κακοκαιρία.

Όπως δήλωσε, «η Επιχείρηση, σε συνεννόηση πάντα με την Πολιτική Προστασία, έχει όλα τα συνεργεία της έτοιμα σε περίπτωση βλαβών λόγω του παγετού, για να είμαστε εκεί να αντιμετωπίσουμε προβλήματα σε περίπτωση σπασίματος. Φυσικά περιμένουμε και από τους πολίτες. Στείλαμε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο και δώσαμε οδηγίες τι πρέπει να γίνει σε θέματα που αφορούν τους σωλήνες ύδρευσης και πως πρέπει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες βλάβες. Μακάρι να τηρηθούν αυτά για να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Εμείς πάντα με τα οχήματα της ΔΕΥΑΚ είμαστε υπό τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και αναμένουμε εντολές από εκεί για το πού θα βοηθήσουμε, είτε με τα οχήματά μας, είτε με το προσωπικό μας, είτε με τα υλικά που διαθέτουμε».

ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ

Σχολιάζοντας το πώς πήγε η ΔΕΥΑΚ μέσα στο 2018, είπε ότι «η χρονιά έκλεισε με μεγάλη κερδοφορία. Και καθώς η Επιχείρηση είναι κοινωφελούς χαρακτήρα και όχι κερδοσκοπική, όπως θα δουν και οι πολίτες το 2019 η κερδοφορία θα μετακυλήσει στους λογαριασμούς και θα έχουμε από τον πρώτο λογαριασμό του Φεβρουαρίου τις μεγάλες μειώσεις που δεσμεύτηκε η διοίκηση ότι θα κάνει. Οπότε σε συνδυασμό με τις καινούργιες ρυθμίσεις που ισχύουν από 1/1/2019, καλούμε και όλους τους πολίτες που έχουν κάποια οφειλή να σπεύσουν στη ΔΕΥΑΚ. Γιατί πλέον οι δόσεις είναι πάρα πολλές για όλες τις κατηγορίες οφειλών και το ύψος καταβολής είναι πάρα πολύ μικρό κι έτσι μπορούν να τακτοποιήσουν και ένα θέμα που ίσως τους ανησυχεί, χωρίς να έχουν κάποια ιδιαίτερη επιβάρυνση στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *