Σε εορταστικούς ρυθμούς ο Δήμος Παγγαίου με το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο να δίνει μια άλλη όψη

Ο Δήμος Παγγαίου πραγματικά άλλαξε όψη λόγω του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου. Τα συνεργεία του όλο αυτό το διάστημα έτρεξαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όπως δηλώσει με ικανοποίηση ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μποσμπότης. Όπως ανέφερε «ένα τμήμα της οδού Παπαχρηστίδη το στολίσαμε με ωραία λαμπιόνια, η ιδέα δεν είναι δικιά μας και σε άλλες ελληνικές πόλεις υπάρχει αυτό και στο Βόλο όπως και σε πόλεις του εξωτερικού. Είπαμε φέτος να διαφοροποιηθούμε κάπως. Βέβαια πάντοτε το κριτήριο του δήμου μας εδώ και τρία χρόνια είναι ο χριστουγεννιάτικος στολισμός να γίνεται με τις δυνάμεις και τις δυνατότητες του δήμου. Δηλαδή με το προσωπικό του δήμου, με υλικά που τα δουλεύουν οι άνθρωποι μας, με αποτέλεσμα να ρίχνουμε κατακόρυφα τα κόστη του στολισμού. Έτσι λοιπόν και αυτός ο γαλάζιος ουρανός, να το πούμε κι έτσι, που αποτελείται από 35.000 λαμπάκια περίπου, όλη η κατασκευή, τα συρματόσχοινα, η υποστήριξη με το δίχτυ έγιναν από τους εργαζόμενους του δήμου τους οποίους τους ευχαριστούμε. Αυτό ρίχνει το κόστος κατά πολύ και ευχαριστούμε τους εργαζόμενους που ανταποκρίνονται σε όλες αυτές τις ιδέες που προσπαθούμε να εφαρμόσουμε για να δώσουμε το εορταστικό κλίμα, για να δώσουμε λίγη χαρά στα παιδιά που θα επισκεφθούν την Ελευθερούπολη τις εορταστικές μέρες. Περπατώντας κάτω από αυτόν τον «ουρανό» που άναψε, νιώθεις πραγματικά ευδιάθετα, μια ευχάριστη έκπληξη. Αυτή είναι μόνο η αρχή του στολισμού, από κει και πέρα συνεχίζει ο στολισμός της πόλης για να φτάσουμε στις μέρες των Χριστουγέννων όπου θα υπάρχει το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» με πάρα πολλές εκδηλώσεις, το χώρο απέναντι από την Εθνική Τράπεζα και αυτόν το διαμορφώνουμε ως ένα κάστρο, θα υπάρχει καρουζέλ, θα υπάρχουν τρενάκια, όλα αυτά που υπάρχουν».

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Συμπλήρωσε δε πως «το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι η μεγάλη συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου με δωρεάν είσοδο που θα γίνει το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία των ταξί με πεζοδρομημένη την οδό Παπαχρηστίδη και καλούμε όλους τους φίλους να επισκεφθούν την πόλη και σίγουρα θα φύγουν με κάποια ευχάριστη ανάμνηση. Η αγορά θα είναι ανοιχτή, μπορούν να έρθουν οι επισκέπτες με τα παιδιά τους να διασκεδάσουν στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Ονείρου, εκείνη την ημέρα θα υπάρχει ένα σιντριβάνι σοκολάτας, βάψιμο του προσώπου με σοκολάτα, θα υπάρχουν πολλές δράσεις και στις 7.30 η ώρα θα γίνει η συναυλία, θα μπορέσουν να συνδυάσουν τα ψώνια τους, τη διασκέδαση των παιδιών τους και τη συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου».

ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Συμπλήρωσε πως «το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο, οι εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου, δεν εστιάζονται μόνο στην Ελευθερούπολη. Από κει και πέρα υπάρχουν διήμερα εκδηλώσεων στη Νέα Πέραμο, στην παραλία Οφρυνίου στην Τούζλα, στο Παλαιοχώρι, στα Δωμάτια, στη Μουσθένη, σε όλα αυτά τα μέρη. Θα βγει το αναλυτικό πρόγραμμα και θα ξέρει ο κόσμος ποιες μέρες θα υπάρχουν οι δράσεις σε κάθε Δημοτική Ενότητα. Το επίκεντρο βέβαια είναι η Ελευθερούπολη, είναι η έδρα του Δήμου, είναι το εμπορικό τμήμα του Δήμου. Πιστεύουμε σε μια ισοδύναμη ανάπτυξη όλων των γεωγραφικών διαμερισμάτων του Δήμου Παγγαίου, άλλωστε σε αυτά δίνουμε περισσότερο βάρος το καλοκαίρι, είτε αυτά είναι η Ηρακλείτσα, η Πέραμος, η παραλία Οφρυνίου. Ο Χειμώνας είμαστε λίγο στα ενδότερα του Δήμου Παγγαίου τόνισε καταληκτικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *